Monday, December 9, 2013

Salasoovid #1 / Wishlist #1

Soovid ei saa iialgi otsa… Ja minusugusel ilu ja naiselike asjade fanaatikul on alati midagi hingel, mis muudkui painab ning enamasti varem või hiljem ka tee minuni leiab  :D
***
Loomulikult ei puudu minu salasoovide nimekirjast hetke hitt - Urban Decay Naked3 lauvärvipalett (hind umbes 50 eurot ). Nende esimene palett oli minu eelmise aasta lemmikute hulgas ning veebis ringlevad arvustused kolmandale paletile ei anna põhjust kahelda, et kui ma kord selle enda valdusesse saan, lõpetab ka see aasta lemmikutes :) 
Ma pole kunagi proovinud geel-lainereid, seega miks mitte alustada paljukiidetud Maybelline Lasting Drama lainerist, millega tuleb kaasa ka sobiv pintsel (hind olenevalt müügikohast umbes 12 eurot).
Mul on nõrkus vasksete lauvärvitoonide vastu ja sestap tahan oma olemasolevatele palettidele lisaks (vt siit ja siit) kindlasti soetada ka Sleek Sunset lauvärvipaleti  (hind 10 eurot).
Olles oma lainerijoone tehnikat viimasel ajal tublisti lihvinud, tahan proovida lisaks pidulikule mustale ka erinevaid mahedamaid ja igapäevasemaid toone. Meie müügikohtade valik on üsna kesine kuid kui võimalus avaneks, ajaksin oma küüned taha kõigile neile imelistele Bourjois Liquid Eyeliner toonidele (hind teadmata).

:)(:


No matter how much stuff I already have, there is always something I want and need :D
***
First of all, of course, the already notorious Urban Decay Naked3 eyeshadow palette. I have the first one and it ended up in my favourites of 2012 :)
I haven't yet tried a gel eyeliner, so it would be wise to start with a cheaper but still very well reviewed Maybelline Lasting Drama gel eyeliner which comes with a suitable brush.
My love for Sleek eyeshadows and all kind of coppery shades is huge (read more here and here), so of course I just can't help it but wish for their Sunset palette!
Since I have improved my skills on creating a quite decent cat-eye liner, I would love to try using other shades than black on daily basis. If they had these adorable Bourjois Liquid Eyeliner in stores here, I would buy them all and just line the way :D

2 comments:

  1. Naked 3 näeb lihtsalt superilus välja.:) Sleek Sunset on mul olemas ja häbi tunnistada, et kasutanud olen seda vist ainult kord.:( Lauvärvid on minu jaoks nagu mingi värviteraapia- vaatan ilusaid värve, teen mõned värvinäidised või vahel harva ka karnevalile sobiva meigi ja tuju lähebki paremaks. Igapäevaselt kasutan ikka oma tagasihoidlikke taupe-toone edasi.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa, Naked3 on tõesti imeline! YT-s levivad videod ajavad isu nii suureks, et ei teagi kohe, mis endaga peale hakata :D
      Sunset on kindlasti selline palett, mida igaüks ei julgeks proovida, rääkimata ostmisest. Kuna ma igasugused punakaid toone silmadel ei karda, siis kindlasti see varem või hiljem tee minuni jõuab :)

      Delete