Saturday, October 26, 2013

Goodies from UK

There was a parcel with goodies from UK in my mail recently. I already have several products from these brands, so I know the quality will be good and I'm not going to be disappointed.
First there is a set of 4 brushes from Real Techniques: contour brush, expert face brush, pointed foundation and foundation brush. I have high hopes for expert face brush and foundation brush and will let you know about them :)
Then there were two palettes From Sleek i-Divine range. I already have two palettes and have been peeking at these two for a year on Sleek website now.
I got 601 Au Naturel and 578 Storm. The first one has 8 matte and 4 shimmery eyeshadows and the Storm has 3 matte and 9 shimmery shadows. I love the quality: they are very soft, almost creamy texture, highly pigmented, the colours in the palettes are picked out very well and they are really affordable :) I really love them and think that they are definitely worth checking out :)


Mõni nädal tagasi sain paki, milles kolm ilutoodet UK-st.
Kõiki neid brände olen kasutanud varemgi ja tegemist ülihea kvaliteediga toodetega, mida saab soetada äärmiselt mõistliku hinnaga. :)
Kõigepealt komplekt Real Techniques pintslitega: contour brush, expert face brush, pointed foundation ja foundation brush. Ma pole veel neist ühtegi proovinud kuid ootused expert face ja foundation brush'ile on suured. 
Järgmisena kaks lauvärvipaletti firmalt Sleek. Mul juba on kaks paletti, millest olen kirjutanud siin. Sellise hinnaga ja niivõrd hea kvaliteediga palette ma teistelt firmadelt ei teagi.
Minu pakis siis Sleek i-Divine paletid toonis 601 Au Naturel ja 578 Storm. Neid palette olen ma juba enam kui aasta Sleek'i kodukal piilumas käinud ja üks palett kripeldab veel :)
Esimeses on 8 matti ja 4 sädelevat tooni ning teises 3 matti ja 9 sädelevat tooni. Mulle väga meeldib Sleek'i kvaliteet: lauvärvid on ülipehmed, väga pigmenteeritud, toonivalik palettides on väga hästi komplekteeritud ja hind on enam kui taskukohane. Kes iganes õhkab Urban Decay Naked palettide järele, soovitan pigem külastada Sleeki kodulehte ja tellida sama raha eest 3-4 paletti, mis kvaliteedilt sugugi alla ei jää. Eestisse postitatakse neid ka :)

6 comments:

  1. Au Naturel palett läheb mul endal ka tellimisse - mõnusad neutraalsed toonid, mida igapäevaselt kasutada. Kust sa Real Techniques pintslid tellisid? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. need asjad osteti mule UKst kohapealt ja pandi siis posti :)
      aga päris hea hinnaga ja üsna hea valiku RT pintslitest leiab näiteks iHerb.com lehelt. samuti müüakse mingit valikut pintslitest ka I.L.U. poodides ja Kaubamajas. oma esimesed pintslid ostsingi sealt, sest mul lihtsalt pole kannatust :)
      Au Naturel on tõesti mõnus palett, ise tahan veel ka Sunset'i, sest mul on hetkel suur punaste/oranžide/vasksete lauvärvide vaimustus peal :)

      Delete
  2. Olen ise ka kaalunud Sleeki palettide ostmist ja kindlasti ka teen seda kunagi, kes teab, vōib olla isegi järgmine nädal. Minul oli plaan tellida ebayst, kuid sa mainisid ka sleeki enda kodu lehel tellimist. Kas sa oled sealt ise kunagi tellinud ja kui palju postikulu maksma läks?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sleeki kodulehel läheb ühe paleti tellimisel tavalise Royal Mailiga saatmine maksma 2,55 euri. just praegu kontrollisin :) kas summa suurenedes ka postituse pealt mingit soodukat saab, ma ei tea. mulle on seni need paletid UKst ostetud ja siis koos muude asjadega eraldi posti pandud, seega ma ei tea nende postituse eripärasid, küll aga olin juba varem üle vaadanud, et nad Eestisse postitavad ja üldse mitte kalli raha eest :)

      Delete
    2. Tänud, kui ostmiseks läheb, eks ma siis uurin täpsemalt. :)

      Delete