Thursday, April 28, 2016

BEST: Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

I am always always always in search for the best high coverage concealer that would actually cover up my dark blue under eye circles (which I've had since childhood). So far I have loved NARS Radiant Creamy Concealer (review HERE) but it's not available in my country and Maybelline Fit Me Concealer (review HERE) in shade 15 that I like a lot which is also not available in Estonia.

So when I saw rave reviews about CATRICE Liquid Camouflage High Coverage Concealer online I went straight to the shop to get myself one. And I LOVE it!
It really has high coverage, it's waterproof and stays on all day without creasing or oxidising.
I must say that it's quite drying, so you have to moisturize your eye area before or as I do, use some of Maybelline Fit Me Concealer on top of it for added moisture. Because it's quite thick and waterproof it's also super great to use on your face to cover up any blemishes :)
I already used up the lightest shade available here in 010 Porcelain and got myself a little darker one for spring/summer in shade 020 Light Beige.
I'm sorry for the crappy swatches but the top one is yellow toned Light Beige and the bottom one is Porcelain (I used it up to the max so I hardly got any to swatch).
And the best part is - it costs only around 4€.

I really recommend you try it out if you have dark circles under your eyes!
Let me know if you've tried it and/or which are your favourite concealers in the comments below :) 


Mul on lapsepõlvest saati olnud väga tumedad silmaalused ning seetõttu otsin ja proovin pidevalt uusi peitekreeme, mis seda probleemi olematuks muudaks. Siiani on minu lemmikud peitekreemid silmaalustele olnud NARS Radiant Creamy Concealer (kirjutasin sellest SIIN), mida Eestis pole hõlpsalt saada ja Maybelline Fit Me Concealer (kirjutasin sellest SIIN) toonis 15, mida mingil põhjusel siin ei müüda (saadaval on ainult toonid 10 ja 20).

Seega kui hakkasin igalt poolt online'ist kuulma superhäid arvustusi CATRICE Liquid Camouflage High Coverage Concealer peitekreemi kohta, suundusin kohe Selverisse, et see järele proovida.
Ning see on SUUREPÄRANE!
Sel peitekreemil on täiskatvus, see on veekindel ning see ei muuda päeva jooksul värvi ega kogune kortsukestesse. Küll aga on selle koostis üsna kuivatav, mistõttu soovitan kindlasti kasutada enne silmakreemi või segada seda veidi vedelama peitekreemiga (mina panen Catrice'i peale paar täppi Maybelline Fit Me peitekreemi). Lisaks, kuna tegemist on pigem tihkema koostisega peitekreemiga, sobib see suurepäraselt ka erinevate punnide ja plekkide katmiseks näonahal.
Sügistalvisel perioodil kasutasin ma meie kaubandusvõrgus saadavat kõige heledamat tooni 010 Porcellain ning nüüd, kevadsuveks, soetasin tooni võrra tumedama peitekreemi 020 Light Beige.

Kõige parem uudis selle peitekreemi kohta on tema fantastiline hind, mis jääb 4€ kanti :)
Ma vabandan kehvade värvinäidiste pärast, kuid ülemine toon on 020 Light Beige ja alumine 010 Porcellain, mis oli foto tegemise ajaks täiesti otsa saanud nii, et swatchi oli pea võimatu kätte saada :)

Catrice tooted on saadavad Tallinnas Järve, Torupilli ja Pirita ning Peetri Selveris.

Kas oled seda peitekreemi proovinud? Milline on sinu lemmik peitekreem tumedate silmaaluste maskeerimiseks? :)

6 comments:

  1. Mulle ka väga meeldib see! :)

    ReplyDelete
  2. Mul ka see olemas toonis 010. Tõesti hea toode! Ainus probleem ongi, et mul on kuiv nahk, mis vahel läheb eksrtakuivaks. Lisaks ühe silma välisnurgas väike ekseemilaiguke. Sageli pean liquid camouflage'i segama mõne rammusa kreemi või tilga õliga- katvus küll kannatab veidi, aga teeb pisutki silmaümbruse klaarimaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just, see kindlasti päästab kuivusest :)

      Delete