Wednesday, July 8, 2015

Review: BeYu & Bourjois eyeshadow sticks

I am a big fan of cream eyeshadows and eyeshadow sticks.
I have two shades of Topshop crayons and I've been loving them since, one even made it to my 2012 favourites and is now awaiting for my next empties post. However I think that these crayons are discontinued now :(. I'm also a big fan of Oriflame Velvet Blaze cream eyeshadows (see a swatch HERE), they come and go depending on the current campaign/catalogue and have both metallic and matte shades. 

Few months ago I got my hands on 3 more eyeshadow sticks- two from BeYu and one from Bourjois.
I love all of the three because they are very easy to use, are easily blendable, stay on for ages even without a primer, can be used as a primer/base for eyeshadows or on its own. They don't crease and once they set they will NOT move.
The only thing I could complain about is that they are not retractable so you need to sharpen them :(

Bourjois Color Band 2-in-1 Eyeshadow & Liner in 04 Rose fauviste - it's a lovely peach shade that's quite sheer and has a nice sheen to it. It's perfect under an eyeshadow to make it more vibrant and long-lasting and also great on its own. Bourjois has 6 shades available I think (click HERE).
BeYu Color Biggie long-lasting eyeshadow stick in #324 and #330 - the two shades I have are very metallic and go on very smooth. If you work quick, they are easily blendable. Shade #324 is a warm bronze and #330 is cool taupe. BeYu has 36 different shades and if you're not a fan of metallics they have a lot of matte ones as well (click HERE).

So, if you need a quick way to put your eyeshadow on and want it to last all day long, I suggest you check them out :)(:

P.S. I am still very sorry for my crappy swatches but I hope you get at least some clue of the shades :) I first need to renovate my house, mainly kitchen, so after that I promise I will buy a better camera :)

swatches l-r: Bourjois Color Band in 04 Rose fauviste, BeYu Color Biggie in #324 and #330
Ma olen suur kreemjate lauvärvide ja lauvärvipliitasite fänn.
Mul on kaks lauvärvipliitasit Topshop'ilt (millest üks oli isegi mu 2012 aasta lemmik kuid nüüd on kahjuks järgmise tühjade potsikute postituse ootel. p.s. neid vist enam ei toodetagi :( ) ning ka Oriflame Velvet Blaze kreemlauvärvid on mu suured lemmikud (vaata näiteks SIIT).

Mõni aeg tagasi sain oma kollektsiooni juurde kolm uut lauvärvipliitasit - Bourjois'lt ja BeYu'lt.
Kõiki kolme ühendavad samad ülihead omadused - kiire ja lihtne pealekandmine, kerge hajutada, väga pika püsivusega isegi ilma primer'ita ning sobivad nii iseseisvalt kui ka lauvärvide all kasutamiseks. Need ei valgu laiali ega kogune kortsudesse/vagudesse ning kui lauvärv on kuivanud, ei liigu see absoluutselt MITTE KUHUGI.
Ainus asi, mille üle ma nende puhul nurisen, on see, et need vajavad teritamist :(

Bourjois Color Band 2-in-1 Eyeshadow & Liner toonis 04 Rose fauviste - imeilus virsikutooni lauvärv, mis on kerge ja kumav. Eriti sobilik sama tooni lauvärvi alla, et seda intensiivsemaks ja kauapüsivaks muuta. Bourjois tooteid müüvad Selverid ja Ideaalkosmeetika poed ning ka mõned kohalikud internetipoed kuid hetkel ma neid lauvärvipliiatseid Eesti turult ei leiagi. Kindlasti saab neid aga Eestisse tellida Asos.com lehelt SIIN.
BeYu Color Biggie long-lasting eyeshadow stick toonides #324 ja #330 - minu valduses olevad toonid on väga metallikud kuid valikus on ka matte toone. Toon number 324 on soe pronksjas ning 330 külm taupe toon (kas sellele sõnale on normaalne eesti-keelne vaste ka olemas? :) ). Mina ostsin enda pliiatsid Ideaalkosmeetika poest ja seal on valik päris korralik (lausa 18 tooni). Vaata SIIT.

Seega, kui soovid kiirelt kaunist ja kauapüsivat silmameiki teha, viska kindlasti neile pliiatsitele silma peale :)(:

P.S. Ma vabandan jätkuvalt halva kvaliteediga värvinäidiste pärast aga enne kui saan endale uue kvaliteetse fotoka osta, pean koju uue köögi ehitama. Nii et palun pisut kannatust :)

3 comments:

  1. Teritamine on tõesti tüütus kuubis, aga muidu kiidan ka neile BeYu omadele takka.Bourjois' omi pole proovinud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. just! kui neid teritama ei peaks, oleksin poe ammu tühjaks ostnud neist BeYu pulkadest :D

      Delete