Tuesday, November 25, 2014

JOIK Silky facial serum with cranberry seed oil

So, it's officially winter here in Estonia. We've had snow on the ground for five days and minus degrees for even longer. That means that I need to quickly change all of my skincare to protect and nourish my skin :)
When our local natural skincare brand JOIK sent me some of their new stuff to try out a few months ago (see the post here ) they sent me a few samples as well and one of them was their Silky facial serum with cranberry seed oil. I got three uses out of the sample and after that went and ordered the full size product.
This serum is meant for dry and/or mature skin. Even though I don't have this type of skin I still feel that my skin becomes drier in the colder months and needs more nourishment.
 
Here's what JOIK says about this serum:
* olive squalane oil is and amazingly light luxury oil that resembles the skin’s own natural sebum and helps to renew skin in a natural way;
* cramberry seed oil has an exeptionally high level of vitamin E which helps to moisturize the skin and preserve its elasticity;
* wheat germ oil and quinoa oil help in skincell regeneration;
* safflower oil and passionfruit oil absorb quickly and help to take nutrients deep into the skin;
* wheat protein smoothes and firms the skin and helps to prevent moisture loss.
 
I have been loving using this serum at night. It is an almost fragrance free oil that absorbs within 5-7 minutes leaving no residue on the skin. It makes my skin feel moisturised and calm and I have even been noticing that my forehead wrinkles are less visible. Also it hasn't broken me out nor irritated my skin in any way.
In one word - I love this serum and will happily continue using it throughout the colder season!
 
pic from Joik website
Nüüd, kus lumi on maas olnud juba 5 päeva ja miinuskraadid kestnud veelgi kauem, pean kogu oma nahahoolduse vahetama talvearsenali vastu.
Kui JOIK mõni kuu tagasi saatis mulle prooviks oma uudistooteid (postitus siin), panid nad kaasa ka mõned sämplid. Üks neist oli Siidine näoseerum jõhvika ja nisuidu õlidega, mille testrist jätkus mulle kolmeks kasutuskorraks.
Sellest piisas, et soetada endale täissuuruses toode (30ml 8€).
Seerum on mõeldud kuivale ja/või küpsele nahale ja kuigi mul on kombineeritud nahatüüp, sobib see seerum mulle just talvekuudel imehästi, sest mu nahk on siis tavapärasest kuivem ja vajab tõhusamat "toitmist".
 
JOIK ütleb oma seerumi kohta järgmist:
* oliivsqualaan on imekerge koostisega luksuslik õli, mis sarnaneb naha oma loomuliku seebumiga ning aitab nahka toites ja niisutades sellel loomulikult moel uueneda;
* jõhvikaseemne õli on erakordselt suure E-vitamiini sisaldusega õli, mis niisutab tõhusalt nahka ja säilitab selle elastsuse;
* nisuidu õli ning quinoa õli hõlbustavad naharakkude varustamist hapnikuga ning rakkude uuenemist;
* ohakaõli ja kannatuslilleõli imenduvad ülikiiresti ja aitavad viia toitaineid sügavale nahka;
* nisuproteiin silub ja pinguldab nahka ning moodustab tõhusa tõkke niiskuskao vastu.
Mulle meeldib seerumit kasutada õhtuti viimase astmena oma nahahoolduses. See on peaaegu lõhnatu õli, mis imendub nahka 5-7 minutiga ega jäta nahale mingisugust õlist kihti. See pole mu nahka ärritanud ega tekitanud punne, vastupidi, nahk on pehme ja niisutatud. Lisaks näib mulle, et mu kortsud laubal on muutunud vähemmärgatavaks!
 
Ühesõnaga - ma armastan seda seerumit ja see on sel talvehooajal minu truu ja kindel kaaslane :)


3 comments: