Thursday, February 13, 2014

Empties #8

Järjekordne ports tühje potsikuid on jällegi teie ees!

Juuksed ja keha
Matrix Amplify sarja šampoon ja palsam - selles blogis pole vist ühtegi teist toodete sarja nii palju kiidetud kui Matrixit. Väga hea ja kvaliteetne bränd, millega jään alati rahule :)
Oriflame Nature Secrets vaarika-mündi deodorant - neid olen ära kasutanud oma 10 tükki kindlasti. See räägib juba enda eest :)
Nägu
La Roche-Posay Effaclar Duo korrigeeriv ja poore puhastav kreem - kui ma eelmisel sügisel oma rikutud näonahka tagasi normaalsesse seisundisse üritasin viia, aitas minu hinnangul just see kreem mind kõige rohkem. Õrna lõhnaga kerge emulsioon imendus sekunditega ja sobib imehästi ka meigi all kasutamiseks. Väga hea kreem, mis minu hinnangul tõesti aitas mu aknelist ja pigmendilaigulist nahka tervemaks ravida. Kuidas ja kust seda küll Eestisse tellida saaks? Minu otsingud pole siiani kahjuks tulemust andnud.
 Vichy Normaderm sügavpuhastav näopesugeel - väga tõhus näopesuvahend, mis kindlasti aitab kui oled kimpus aknega. Samas oli see õrn ja ka silmi sai sellega pesta ilma, et need kipitama hakkaksid.
Estee Lauder Perfectly Clean näokoorija - sellest kirjutasin põhjaliku arvustuse SIIN ning see toode oli ka üks minu eelmise aasta lemmikutest. Mitte ükski teine koorija pole olnud nii hea ja tõhus ning toode, mille pärast selle tühjaks saamist kasutusse võtsin, ei kõlba võrreldes Estee Lauderi omaga ikka üldse kuskile :D Esimesel võimalusel ostan uue!
Makeup
Lancome Teint Renergie Lift jumestuskreem - täitsa huvitav aga ma polegi sellele tootele eraldi arvustust kirjutanud! Igal juhul on tegemist väga hea jumestuskreemiga, mida on kerge peale kanda, hajutamine käib sõna otseses mõttes mõne sekundiga, nahk näeb välja ilus ja noor, püsib päris hästi ja ei muuda päeva jooksul tooni. Lisaks sisaldab SPF 20. Rasuse nahaga preilidel soovitan puudrit ka kasutada. Üldiselt on minu hinnangul kõik Lancome jumestuskreemid, mida proovinud olen, väga-väga head!
Oriflame Lip Impact huulepulgapliiats toonis Striking Rose - imeilus fuksiatoon kuid viskan ta minema seetõttu, et see läheb laiali. Mitte ükski teine toode pole mu huultel niimoodi bleedinud, mistõttu ma lihtsalt ei saa endale lubada pidevat muretsemist sellepärast, kas huuled on enda kujuga või juba üle terve näo laiali jooksnud :D
Oriflame Smooth Definer silmapliiats toonis Grey - väga pehme ja rikkaliku värviga pliiats, mida julgen kindlasti soovitada!


Another empties post is here! 

Hair and body
Matrix Amplify shampoo and conditioner - I think there isn't a product range I've raved about as much as about Matrix in this blog. I have loved each product from Matrix I've ever used! 
Oriflame Nature Secrets mint&raspberry deodorant - I think I've used up about ten of these which tells a lot about this product :)
Face
La Roche-Posay Effaclar Duo Corrective and Unclogging Anti-imperfection Care - this little fella has helped me get my damaged and problematic skin under control. It's light, absorbs quickly, has a yummy humble scent, is perfect under makeup and really helped my skin. Will definitely repurchase!
 Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying gel - very effective on my problematic skin and didn't irritate my eyes. Loved it!
Estee Lauder Perfectly Clean exfoliator - I wrote a full review on it HERE and it was also one of my last year's favourites. This is truly the best scrub I've ever used and any other product I try after this one feels like crap. Will run to the store and repurchase as soon as I can :) 
Makeup
Lancome Teint Renergie Lift foundation - it's so easy and quick to use! It blends with seconds literally! Stays on whole day, doesn't oxydize, makes my skin look fresh and young and has SPF 20 in it. I really enjoyed using it!
Oriflame Lip Impact lipstick crayon in Striking Rose - gorgeous fuchsia colour! But it just bleeds all over the place! I really loved the tone but I just can't worry about my lips in every 10 minutes.
Oriflame Smooth Definer eyeliner in Grey - very soft and pigmented! Loved it and will repurchase :)

2 comments:

  1. La Roche-Posay on tõesti suurepärane apteegisari! Lancome jumestuskreem tundub huvitav- peaks vist testima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa! Ma ei tea, kas Eestis ka seda tehakse aga soovitan poest Lancome jumestuskreemi testrit küsida. Kindlasti soovitan ka oma kõigi aegade lemmikut - Lancome Teint Idole Ultrat ka proovida :)

      Delete