Sunday, October 20, 2013

Ostud & kingitused 2. osa / Haul & gifts part 2

Siin on siis lubatud teine osa viimase aja ostudest ja kingitustest :)
Postituses, milles kirjutasin oktoobri alguses toimunud Moekuulutaja moenädalast, mainisin ka kingitust, mille nende toredalt tiimilt sain. Lubasin ka instagramis, et näitan kotikese sisu, nii et alustagem:
mahukas meigikotis peitsid end kabuki pintsel, lauvärv toonis 101 Pale Pebble, Masterpiece Max High Volume & Definition ripsmetušš ja hulgaliselt sämpleid. Ripsmetušš on mul juba kasutuses ning võin öelda, et selles võib saada minu uus lemmik :)

Avoniga on mul selline imelik suhe... minu tutvusringkonnas polegi ühtegi edasimüüjat ja senini ei viitsinud ma end ka ise nende esindajaks registreerida. Paar nädalat tagasi tegin selle sammu kampaania käigus ära ja soetasin prooviks mõned tooted, mis kodus otsa saama hakkavad ja mõned ka kingituseks (mida pildil muidugi ei ole ;) ):
Ultra Glazewear huuleläige toonis Beach Pink on imeilus aga ei püsi just väga kaua.
Be Joyful tualettvesi on väga sarnane minu ühe lemmiku parfüümi Ralph Lauren'i Ralph'iga, väga mõnus ja lõhn püsib väga pikka aega.
Naturals sarja Vanilla kehakoorija lõhnab lausa jumalikult vanilliselt. Proovida pole ma seda veel saanud, sest kasutan eelmise kooriva pesugeeli viimased tilgad lõpuni.
Naturals sarja Cherry Blossom dušigeeli muudest omadustest ei oska ma samuti veel midagi öelda, sest pole geeli kasutanud kuid lõhnab see küll lausa imeliselt!
Lauvärvi aluskreemi soetasin seetõttu, et pragu kasutuses olev MACi paint pot siiski ei ole päris nii hea kui ma algselt arvasin. Eks näis, kas Avoni primer on parem.
Soetasin ka kolm silmapliiatsit - Glimmerstick toonis Blackest Black (no see ei ole mustemast mustem, pigem selline tavaline must - pettumus), Glimmerstick Diamonds toonis Flashy Copper, mis on pigem kuldne kui vaskset tooni, mida lootsin saada (pettumus :D ) ja Glimmerstick Diamonds toonis Sugar Plum, mis on väga-väga ilus tumelilla. Diamonds sarja pliitasid sillerdavad tõesti ilusti, seega kasutust leiavad need kindlasti :)


As I promised in instagram I'll show you the content of a gift bag I received from a local fashion week Moekuulutaja crew. A nice and big Maxfactor makeup bag had Masterpiece Max High Volume & Definition mascara, kabuki brush and eyeshadow in 101 Pale Pebble in it and also a bunch of samples :) I am already using the mascara and loving it! Might be my next favourite mascara ;)

I also made my first Avon purchase. I haven't used the Naturals range's Vanilla body scrub and Cherry Blossom shower gel yet but they both smell divine! Be Joyful eau de toilette is pretty good dupe for one of my favourite perfumes Ralph Lauren Ralph. The Ultra Glazewear lip gloss in Beach Pink is a very lovely rosy shade but doesn't stay on for very long. I've tried Avon eye shadow primer in Light Beige only once and can't say much about it yet.
The three eye liners I got are Glimmerstick in Blackest Black which unfortunately isn't blackest black, Glimmerstick Diamonds in Flashy Copper is more gold than copper so again, not really what I'd hoped for but Glimmerstick Diamonds in Sugar Plum is very beautiful dark plum colour which I'll be using loads this season :)

No comments:

Post a Comment