Monday, May 13, 2013

YSL Teint Radiance

Kui mu lemmik jumestuskreem Lancome Teint Idole Ultra otsa sai, olin mõni aeg sunnitud kasutama mitte just kõige meeldivamaid alternatiive. Siis aga jõudis postipakiga kohale Yves Saint Laurent Teint Radiance ja ma olin elevil nagu väike laps :) Minul on see jumestuskreem toonis 5 ja õnneks sobib see minu nahatooniga üsna hästi.
Olen seda jumestukreemi kasutanud nüüdseks mitu nädalat ja on aeg anda ülevaade:
Katvus - kerge kuni keskmine. Kindlasti ei peida see jumestuskreem põletikulisi punne ja muid suuremaid iluvigu. Küll aga annab ühtlase jume, mis kumab väga kaunilt ja jätab mulje, nagu nägu pakataks tervisest. See tuleneb asjaolust, et kreem sisaldab mineraalseid pigmente, mis peegeldavad valgust.
Hajutamine - selle kreemi hajutamine ei käi nii hõlpsalt kui minu armastatud Lancome'i jumestuskreemil ning vajab veidi rohkem tööd. Ausaltöeldes pole ma isegi proovinud seda kreemi hajutada sõrmedega, kasutan enamasti oma Sigma F84 Angled Kabuki või Real Techniques'i Buffing Brush'i. Kusjuures, pean ütlema, et veidi tugevam/kõvem Sigma pintsel saab tööga kergemini hakkama.
Kestvus - kreem püsib näol terve päeva, ei oksüdeeru ega muutu laiguliseks. Kombineeritud ja rasuse näonaha omanikud peaksid oma T-tsooni kindlasti päeva jooksul veidi puuderdama või kasutama blotting-lehti. Kuna mulle see kaunis kuma näol väga meeldib, siis ei ole ma veel kordagi kreemile puudrit peale kandnud, sest ma lihtsalt ei taha, et puuder selle efekti ära matistaks :) Minu arvates ei sobi see kreem ei väga kuiva ega väga rasuse näonaha omanikele.
Muu - imeline klaasist pakend, millest õhkub elegantsi ja luksuslikkust ning SPF 20 võlusid mind koheselt. Kreem tuleb pumbaga pudelis, mis jällegi on boonus. Samas, selleks, et terve nägu katta, tuleb minul pumpa vajutada 5 korda. Pump on lihtsalt üliväike ja korraga väljub üsna väike kogus. Mingeid nahaärritusi või ummistunud poore see kreem mulle ei tekitanud :)
Üldkokkuvõttes on tegemist tõesti hea tootega kuid minu jäägitut armastust Lancome'i vastu see murda ei suutnud. Küll aga kavatsen selle jumestuskreemi hea meelega lõpuni kasutada :)

P.S. Mul on hetkel ebanormaalselt kiire periood oma palgatööl kuid on lootust, et umbes nädala pärast tempo aeglustub ja siis hakkan jälle tihedamalt postitama. Vaatamata kiirele elutempole, olen ma poes ikka jõudnud käia ja uusi postitusi väärivaid kosmeetikume on kogunenud lademetes ;)


When my beloved Lancome Tein Idole Ultra was finished, I was forced to use some quite poor foundations until my Yves Saint Laurent Teint Radiance  in shade 5 arrived. The luxurious glass bottle with a pump and promised SPF 20 got me hooked right away :)
This foundation has light to medium coverage, which doesn't cover redness or large blemishes. Luckily I have neither. It didn't irritate my skin nor caused clogged pores :) It's not as easy to blend as the Lancome one was but with my Sigma F84 Angled Kabuki it is quite convenient to blend to perfection. What I love the most is the glowing finish. It makes my skin look healthy and radiant :)
In my opinion this foundation is suitable for normal and combination skin. It lasts all day, doesn't oxidise or become cakey. All in all, it is a very good foundation which I will happily use up but it won't replace my beloved Lancome :)

At the moment I am extremely busy at work but in about a week it should slow down a little and I promise to post more frequently. Luckily I have still had some time to shop and have loads of stuff to tell you about :)
Stay tuned!

2 comments:

  1. See näeb nii ilus ja kvaliteetne välja, aga minu väga rasusele nahale siis arvatavasti ei sobiks. :)

    http://blogbyjohannaj.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. see on tõesti silmailu pakkuv ja sobib imehästi buduaari kaunistama :)
      väga rasusele nahale see kahjuks, jah, ei sobi... kui nägu niigi päeva peale läikima kipub, siis see kumav efekt võib hoopis diskopalliks muuta...

      Delete