Thursday, May 30, 2013

Rouge Dior #264 Mitzah Lilac

Sel kevadel tunnen, et mind lausa kisub kõiksuguste kumavate toodete poole.
Igapäevaselt kannan näol YSL Teint Radiance jumestuskreemi ning üht kahest valgustpeegeldavast põseruužist. Hiljuti on minu kumavate toodete arsenali lisandunud Christian Dior'i Rouge Dior huulepulk toonis 264 Mitzah Lilac.
Koostiselt on see huulepulk väga kreemjas, üsna hästi niisutav kuid niisutus ei kesta lõputult. Kestab samuti üsna pikalt kuid maha ei kulu just kõige kaunimalt. Igaks juhuks tuleks ikkagi kontrollida ega huulenurkadesse midagi kogunenud ole.
Selle huulepulga juures võlus mind kõige rohkem siiski selle toon - külm roosa veidikese lillaka alatooni ja imeilusa kumaga. See ei ole sädelus ega pärlmutter vaid just kuma. Ja see on imeilus! Seda huulepulka kandes tekib kaunis päevitunud näonaha efekt. Kui tavaliselt tekitavad heledad ja nude-toonid mulle koolnu väljanägemise, siis see toon muudab mind hoopis säravamaks :)
Tundub, et sel suvel rändab Mitzah Lilac minuga kõikjale kaasa :)


This spring I'm reaching for all kinds of radiant, luminous and glowing products. Daily I wear YSL Teint Radiance foundation and one of these two highlighting blushes
Recently I got myself Christian Dior's Rouge Dior lipstick in 264 Mitzah Lilac.
I love this cool pink shade with a bit of lilac undertone and wonderful glow to it. Though mostly nude lipsticks make me look very pale and ill, this beauty makes my skin look tanned and very healthy.
It's creamy, moisturising and stays on quite long. But it doesn't wear off very nicely.
It seems like Mitzah Lilac will be following me everywhere this summer :)

2 comments:

  1. Nii vaadates tundub täits üks-ühele Rimmeli Airy Fairyga :) Mõnus toon on.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhooo! aitäh! lähen vaatan poes järgi :)

      Delete