Tuesday, January 8, 2013

Good morning! / Tere hommikust!

One of my new year resolutions was to eat healthier. Since I really struggle to get anything in my mouth for breakfast, I decided I am going to make myself a smoothie/yoghurt drink every morning.
I have two recipes that are foolproof for me:
1) yoghurt (natural/greek yoghurt), banana, strawberries, sometimes kiwis
2) which I had this morning: yoghurt, hazelnut flour, oat flakes, frozen berries.
These are so yummy, nutritious and healthy plus it takes less than a minute to make one!
Try it! :)
pic from here
Andsin sel aastal lubaduse toituda tervislikumalt. Üks vahend selleks on süüa hommikust, mida mina üldiselt teha ei suuda. Seega olen otsustanud hommikuti valmistada endale tervislik smuuti/jogurtijook. Mul on kaks põhilist retsepti, mis iga kell toimivad ja mille ma suudan endale hommikul sisse suruda :)
Esimene on minu kõige lemmikum variant: maitsestamata jogurt, banaan, maasikad (mõnikord ka kiivi). Teine, mille tegin endale täna hommikul sisaldas: maitsestamata jogurtit (ma ei suuda neid magusaid poejogurteid süüa), sarapuupähkli jahu, kaerahelbeid ja Maahärra marjasegu (talvisel ajal eriti muud peale külmutatud marjade saada ei ole).
Mõlemad on toitvad, maitsvad ja tervislikud ja nende valmistamine võtab aega alla minuti.
Proovi järele! :)
Mõnusaid smuutide retsepte leiab ka SIIT.

2 comments:

  1. See esimene retsept on ka minu lemmik. Alguses, kui blenderi muretsesin sai ikka iga hommik mikserdatud, aga nüüd on täitsa soiku jäänud. Peaks jälle algust tegema. Kui Sa veel mõne hea smuuti kokku segad, siis jaga meiega ka. ;)

    http://genefic.blogspot.com/

    ReplyDelete