Tuesday, January 22, 2013

Minu silmalainerid / My eye liners

Ma ei ole just kuigi suur lainerite kasutaja kuid kui on mõni tähtsam sündmus või õhtune üritus, siis ilma ei saa ma kuidagi :)
Siin on minu "kollektsioon":
1) Bourjois Intuitive Liner (vasakpoolsel pildil vasakul, parempoolsel pildil ülemine) - kirjutasin oma esmastest muljetest siin ja ma olen jätkuvalt selle laineri fänn just igapäevasel kasutamisel ripsmete vaheliste tühimike täitmisel.
2) Lancome Artliner (vaskapoolsel pildil vasakult teine, parempoolsel ülevalt teine) - peenema otsaga ülimusta värvi lainer, millega on võimalik tekitada nii ülipeen kui ka dramaatilisem lainerijoon. Algajal lainerikasutajal võib vajada veidi harjutamist kuid tulemus on suurepärane :)
3) Oriflame Eyeliner Stylo (vasakult kolmas, paremalt ülevalt kolmas) - vildikaotsaga lainer, mis sobib igapäevase meigi tegemisel ja just algajatele oma kasutuslihtsuse poolest. Minu esimene lainer, millest ühe olen ära kasutanud ja nüüd teine käsil :) Kuigi fotol tundub see olevat pruunikas, siis tegelikult jääb silmadel kena must.
4) Christian Siriano For VS Makeup Kajal Eye Liner - lainer, mis sobib dramaatilise look'i tegemiseks ning on kergesti hajutatav suitsusilma tegemisel. Samuti väga lihtne kasutada :)
Ma ei ole iial kasutanud potsikutes olevaid geeljaid lainereid kuid olen mõnele juba silma peale pannud :) 
Kõikide laineritega, mis mul täna olemas on, olen võrdselt rahul. Igal neist on oma kindel koht teatud silmameigi tegemisel ning mul on hea meel, et nad mind nii hästi teenivad :)


I usually don't apply liner daily but on occasions and when going out I can't go without.
Here's my little "collection":
1) Bourjois Intuitive Liner (left pic - on the left, right pic - on the top) -  I wrote about my first impressions here and I still love it to fill in my lashline on daily basis.
2) Lancome Artliner (left pic - 2nd on the left, right pic - 2nd from the top) - dark black liner with quite a fine tip. You can create both very thin line or a dramatic look with it. Beginners should practice a bit to get the best result but it's definitely worth it :)
3) Oriflame Eyeliner Stylo - it was the first liner I ever tried and I've used up one and the second is half gone. The felt tip is very easy to use and I suggest beginners to start from these kind of liners. Though it seems like a dark brown on the pic, I assure you, it's nice and black on your eyes.
4) Christian Siriano For VS Makeup Kajal Eye Liner - suitable for both dramatic or smokey eye. Very easy to use and blends beautyfully.
I've never used gel eye liners but I have my eye on some and hopefully I'll write a post on it soon ;)
Those in my collection are equally good for different looks and I'm happy they serve me that well :)

4 comments:

  1. See Christian Siriano lainer näeb nii vinge välja! :)

    http://genefic.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa :) lisaks ilusale pakendile on seda ka väga lihtne ja mugav kasutada :)

      Delete
  2. Maybelline`i uus lainer on üle prahi. Lihtsalt parim. Soovitan.

    ReplyDelete