Friday, August 28, 2015

Perfect Eyeshadow Palette for Fall - Sleek Sunset

Slowly and inevitably fall is coming upon us :)
Fall is one of my favourite seasons for its beautiful variety of colours and there's something so comforting in wearing warm jumpers and scarfs and burning scented candles.

I recently dug out one of my favourite eyeshadow palettes from Sleek - their gorgeous Sunset palette that has 12 warm-toned shadows in it. You will get 11 metallic shades and one matte shade which is black. This palette comes with a large mirror and double-ended sponge applicator. 
I have five palettes from Sleek so that should be proof enough that the quality is very high.

The pigmentation of these is just perfect. These swatches are made without a primer. I would say that the black and the light blue are the ones least pigmented but will perform very well if you use an eyeshadow primer.
Also, there will be fallout so make sure you tap off any excess on your brush and maybe even do your eye makeup first and follow with the rest of your face.

These eyeshadows will look good on every eye and skin tone but they will especially make blue and grey eyes pop and look really bright. I always get compliments when I'm wearing these eyeshadows.

You can get this gorgeous palette for just 10.49€ HERE.
So if you are a fan of warm coppers and orange tones, I strongly suggest you take a look at it :)

swatches are made using two different cameras without using a primer
Sügisehõngu on õhus tunda ja pean tunnistama, et ootan sügist juba väga - soojade sallide ja kampsunite kandmises ning lõhnaküünalde põletamises on midagi väga lohutavat :)

Hiljuti võtsin sahtlist välja ühe oma kõige suurema lemmiku kõigist oma viiest Sleek lauvärvipaletist - Sunset ehk päikeseloojangu paleti.
Soojad punakad ja oranžid toonid on just sobilikud sügisesse :)

Paletis on kaksteist imeilusat tooni, millest 11 on metallikud ehk väga sädelevad ja üks must on matt.
Lauvärvid on ülimalt pigmenteeritud, vaid must ja helesinine vajavad kindlasti enda alla lauvärvi aluskreemi. Pean hoiatama, et need lauvärvid veidi ka pudisevad silma alla, seega on väga oluline pintslilt ülejääk maha raputada ning võib-olla oleks isegi mõistlik silmameik kõigepealt ära teha ja alles siis ülejäänud nägu :)

Need toonid sobivad iga silma- ja nahavärviga kuid eriti erksaks teevad need lauvärvid sinised ja hallid silmad. Ma saan alati väga palju komplimente kui neid lauvärve kannan :)

Seega kui oled soojade punakate ja oranžide toonide armastaja, nagu mina, saad selle paleti endale soetada kas Sleek'i enda kodulehelt või kodumaisest veebipoest Levelzone :)

Muide, värvinäidised fotol on tehtud kahe erineva fotokaga ja ilma lauväri aluskreemita :)

4 comments:

  1. Ma olen Sleeki ametlikult kodulehelt kaks korda asju tellinud ja pole neid lõpuks kätte saanud. Enda meelest olen kõik korralikult vormistanud, siis pakki oodanud ja lõpuks ei miskit. Uurisin Paypalist, et tõesti - raha pole ka maha jäänud. Lisaks unustasin ära nende lehe passwordi ja kui üritan seda värskendada, siis ei ole saanud ma uut pw`d. Ühesõnaga olen pettunud. Aga aluskreemidest rääkides... Mina panen neid kõigile lauvärvidele alla, vastasel juhul mul lau peal kõik lainetab ... Päh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa, aluskreem on absoluutselt vältimatu ka minu laugudel...
      ma kahjuks ei oska kommenteerida Sleek'i enda kodulehe postituse jamasid, samas kodumaine Levelzone toimib ülihästi...

      Delete
    2. Mina solvusin Sleeki kodulehe peale ja olen samast kohast, kust sina, Sleeki tellinud. Kuigi üks pakk tuli kunagi Sleekilt kohale, siis kahe tellimusega läks nii nagu läks... Samas tahaksin väga nende põsepunasid.

      Delete