Tuesday, February 17, 2015

Empties #16

It's time to get rid of 2 months worth of empties :)

Hair and body
Lirene Anti-cellulite cleansing peeling - this body scrub smelled like oranges and had quite a lot of scrubbing particles in and of course, I didn't note it doing anything with my cellulite. It didn't impress me that much to repurchase.
Viteks shower cream with macadamia and shea butter - this product is from Belarus. It lathered well, had a soothing smell and really nourished my skin. This huge bottle had 500ml of product that lasted me a long time. I would buy it again :)
Oriflame Activelle Pure Care 24h anti-perspirant - I love Oriflame's deodorants. All the ones I've tried do their job well and doesn't irritate my armpits. Plus they're very affordable.
Matrix Amplify Shampoo - my all time favourite brand for my hair. I always come back to it!
Oriflame Milk&Honey Gold conditioner - I love the scent of that line from Oriflame. This conditioner was a bit too light for my hair. Otherwise it was an okay product. Wouldn't buy it again, though.


Face
Avon Planet Spa Perfectly Purifying Face Scrub and Face Mask with Dead Sea Minerals - I didn't like both of these products. T he scrub in the white tube was okay but nothing that I would want to repurchase. It was quite harsh on the skin and there wasn't enough scrubbing particles in it to fast and effectively cleanse my face. I had to be quite gentle and cautious while using it. I didn't finish the product. The mask in the grey tube was even worse. It dried my skin out so much that I had to apply moisturiser three times after using the mask. One time was enough and I haven't used it since.
Oriflame Essentials Gentle 3 in 1 Cleanser - one of my favourites to remove makeup. Will continue to repurchase.
Lumene Basic Blue Cleansing Gel - nice and very mild makeup removing gel. It didn't get all of my makeup off and didn't lather very well. It is suitable for sensitive skin but it was a bit too mild for me.
Lirene Aloe & Cucumber moisturizing 2 in 1 cleanser - it was an okay toner that removed traces of makeup and made my skin feel nice. But it didn't have a wow-effect for me, so not going to repurchase.
Kiehl's Midnight Recovery Eye Concentrate - I used up the sample size of this rich eye cream that I actually really liked in the winter and for night-time. This small tube was enough for 1,5 weeks and though I didn't notice any miracles, it was great and I would like to try the full size product and see if it can reduce the appearance of fine lines and wrinkles.


Makeup and other

Armani Mania by Giorgio Armani - this 15ml eau de parfum bullet goes inside a little "container" which is very convenient to have in a handbag. I know why I love this perfume - it has my favourite ingredients in it's top notes - cedar, vanilla, musk and white sandalwood. It's great for colder season because it's sweet and comforting. I have only one bullet left, so it seems I have to get a full size version soon :)
Yves Saint Laurent Blush Variation  in shade #2 - it's fuchsia pink in the box but it leaves such a fresh and healthy glow and flush of pink on the skin that I'd hit the pan very soon and the last remains crumbled inside the box. Love it!!!
L'Oreal Touche Magique corrector/high-lighter - I think it's a great dupe for YSL Touche Eclat pen. I love this product and I'm almost through my second one.
Collection Lasting Perfection Concealer  in shade #2 Light - everybody was raving about this concealer all over the internet, so I got it. But I don't like it at all. It doesn't provide a lot of coverage and it creases. Since I haven't used it for almost a year, I'm just throwing this one away.


Kahe kuu jagu tühje potsikuid tuleb nüüd ära visata. Mulle meeldib empties postitusi alati lugeda ning ühtlasi paneb nende kirjutamine mind ka tooteid lõpuni kasutama :)

Juuksed ja keha
Lirene Anti-Cellulite kooriv dušigeel lõhnas mõnusalt apelsini järgi ja koorivaid osakesi oli selles ka palju. Loomulikult ei teinud see mu tselluliidile midagi ning üldmulje sellest jäi ka üsna neutraalseks. Ilmselt ma seda toodet enam ei osta.
Viteks makadaamia ja sheavõiga dušikreem - tegemist on Valgevene tootega. Ma tõesti nautisin selle dušikreemi kasutamist, sest see lõhnas ja vahutas hästi ning muutis naha pehmeks ja niisutatuks. Kui ma ei eksi, siis müüakse Viteksi tooteid L-Cosmetics poodides ja sinna ma ilmselt uue 500ml pudeli jahile ka lähen.
Matrix Amplify šampoon - lemmik bränd juustele, milles ma pole iial pettunud. Ostan seda kohevust andvat šampooni kindlasti uuesti.
Oriflame Milk&Honey Gold palsam - mulle väga meeldib selle sarja lõhn! Palsam ise jäi minu juustele natuke liiga lahjaks ja seetõttu uuesti seda ei osta.
Oriflame Activelle Pure Care 24h anti-perspirant - Oriflame'i deodorandid teevad oma tööd väga hästi ja siiani pole üheski pettuma pidanud. Ostan kindlasti veel.
Nägu
Avon Planet Spa Perfectly Purifying näokoorija ja näomask surnumere mineraalidega - valges tuubis olev näokoorijas oli minu arvates koorivaid osakesi vähe ja need olid liiga suured ja karedad. Sellega tuleb ettevaatlik olla. Hallis tuubis olevat näomaski kasutasin vaid korra, misjärel pidin kolm korda niisutavat kreemi näole kandma, et olemine vähegi paremaks muutuks. Ei ostaks kumbagi uuesti!
Oriflame Essentials Gentle 3 in 1 Cleanser - sellest puhastuspiimast olen oma blogis nii palju kirjutanud, et korrata pole enam vast vaja. Mulle meeldib see väga ja kindlasti ostan veel :)
Lumene Basic Blue Cleansing Gel - ülihea lõhnaga näopuhastusgeel, mis ei vahutanud nahal üldse ning jäi minu jaoks veidi liiga nõrgaks. Eemaldas küll suurema osa meigist ega ärritanud nahka ja silmi kuid jäi lahjaks. Tundliku naha omanikud võivad seda julgelt proovida :)
Lirene Aloe & Cucumber niisutav 2 in 1 toonik - sai jagu meigijääkidest ja nahk oli puhas ja niisutatud kuid vau-efekti mul ei tekkinud. Ilmselt uuesti ei osta.
Kiehl's Midnight Recovery Eye Concentrate - see rikkalik silmakreem meeldis mulle väga. Väikesest testrist jätkus mulle enam kui nädalaks ning soov täissuuruses tuub osta tekkis küll. Selle lühikese ajaga ma ei täheldanud kortsude vähenemist kuid mine tea, mis võib juhtuda kui seda pikemat aega kasutada :)
Meik ja muu
Armani Mania eau de parfum 15ml täitepudel - see täitepudel käib ilusasse vutlarisse, mida on mugav käekotis kaasas kanda. See on soe ja magus lõhn, mille põhjanootides just kõik minu lemmikud: seeder, vanill, muskus ja valge sandlipuu. Oma viimast täitepudelit kasutan praegu ja ilmselt ostan millalgi ka täissuuruses pudeli.
Yves Saint Laurent Blush Variation põsepuna toonis 2 - toosis näeb see välja hirmutavalt fuksiaroosa kuid põskedele annab see terve roosa jume. Mul oli see juba põhjani ära kasutatud kuni viimaks puuder äärtest murenes ning nüüd pean sellega igaveseks hüvasti jätma.
L'Oreal Touche Magique valgustpeegeldav pulk - minu jaoks on see kuulsa YSL Touche Eclat täielik koopia. See suutis katta ja muuta heledamaks mu sinised silmaalused ning kui teine praegu veel poolik tuub otsa saab, soetan ilmselt uuesti.
Collection Lasting Perfection peitekreem toonis 2 Light - palusin eelmise aasta alguses selle sõbrannal Londonist kaasa tuua, sest tänase päevani kiidetakse seda peitekreemi kui üht parimat odavamast hinnaklassist. Minule see toode ei meeldinud - see ei katnud piisavalt ning kogunes vagudesse ja kortsudesse. Proovisin veel veidi aega kuid lõpuks jäi ta mul enam kui pooleks aastaks lihtsalt seisma. Nüüd viskasin ära ja enam ei osta.

No comments:

Post a Comment