Friday, February 13, 2015

Dreaming of... Burberry The Banner Bag

I rarely ever get very excited about fashion...
I have some of my favourite designers who's collections I always love but I usually keep my tabs on new releases of makeup rather than fashion.
But it happened... the second I saw Burberry's newsletter introducing the new Banner Bag, I was sold.

In a perfect world I would get The Medium Banner in Leather and House Check in Nude Blush or Midnight Blue. The large version of this bag comes in Black, Elderberry and Stone. I like the Stone colour best from what they have in large.

How do you like it?

pic from here
Üldiselt ei ole ma inimene, kes südame põksudes uute hooaegade moekollektsioone ootaks.
Hoian end palju rohkem kursis uudistega ilu- ja nahahoolduse valdkonnas.
Mul on mõned lemmikud moeloojad, kelle kollektsioonid mulle alati muljet avaldavad kuid üldiselt olen moemaailma suhtes üsna leige :)

Samal sekundil kui nägin Burberry uudiskirjas nende uut The Banner Bag käekotti, olin vaimustuses.
Ideaalses maailmas tahaks ma seda erinevas suuruses ja värvis.

Enim meeldivad mulle The Medium Banner in Leather and House Check toonides Nude Blush ja Midnight Blue. Suuremas mõõdus käekotid on kolmes toonis - Black, Elderberry ja Stone.
Neist kolmest valiksin viimase.

Kuidas meeldib?

2 comments:

  1. Väga ilusad. Mina olen ilmselt kõige rohkem alati käekottide peal väljas. Umbes nii, et kui ruumis on uued kingad, käekotid ja riided, siis esmalt vaatan ridikülid üle. Need on tõesti elegantsed ja mulle meeldib, et see Burberry klassikaline muster on selliselt peidetud ega karga kohe silma. Ise olen viimasel ajal tumesinise värvi kütkes. Aga siit meeldib väga ka ... Tegelikult meeldivad kõik värvid. Roheline näib täitsa ainulaadne :D

    ReplyDelete
  2. ma olen nii praktiline inimene, et ma valin alati klassika.... midagi, mida saab multifunktsionaalselt kasutada.... sellest ka toonivalik :)
    roheline on mu lemmikvärv kuid ma ilmselt ei oskaks kuidagi seda oma garderoobiga sobitada... aga no kui keegi mulle selle rohelise kingiks, küll ma siis leiaks ka mooduse, et seda igapäevaselt kaasas kanda :)

    ReplyDelete