Sunday, December 14, 2014

Haul: pt #2 e.l.f. from iHerb

I have been wanting to try the e.l.f. Lip Exfoliator for a long time as well as some kind of angled/bent eyeliner brush just to see if it makes any difference in application.
I decided to order all these things from my beloved online store iHerb because this way I can get e.l.f. products cheaper than buying them from their European online store (LINK).

P.S. I'm sorry for the crappy quality of photos and swatches. It's winter and the lightning is always off and since I had too many cups of coffee my hands were a bit shaky, too :D

 I haven't tried the e.l.f. Studio Angled Eyeliner Brush yet but by the look of it, it's a nice brush with a very fine tip. Should be good for getting in between my lashes and for the precise application. I also like that it has a tiny cap to protect the bristles. I got it for $3 (link).

e.l.f. Studio Lip Exfoliator in Clear - I've used it once and I already like it. It gently exfoliates and keeps my lips moisturised for a long time. It has a subtle sweet scent, has a lot of exfoliating particles in it and tastes very sweet. Also, since it's in a form of a lipstick, using it is both super comfortable and hygienic. You can get it for $3 here .

My most favourite item is the e.l.f. Studio Prism Eyeshadow palette in Naked - all of these shades are exactly the ones I use daily. Lovely browns and coppers that blend well and are very buttery. They might scare you off because they look very metallic, almost foiled but when applied on the eye, they look very nice and not tacky at all. If you use a primer under these shadows, they stay on all day. I've used the three darker shades from this palette every day since I got it. Looooooooove it!
You can get it for $10 here .

If you'd like to order these from iHerb then using the promotional code LWH786 you can save up to $10 from your first order.

Have you tried any of these products and do you like them?
:)(:



Ma olen juba pikka aega soovinud proovida e.l.f. huulekoorijat ning mingit sorti painutatud otsaga laineripintslit, et näha, kas sellega on mugavam ilusat lainerijoont tõmmata.

Tellisin kõik tooted oma armastatud veebipoest iHerb , sest sealt saab e.l.f.'i kätte soodsamalt kui brändi enda Euroopa veebipoest .

P.S. Ma vabandan piltide kehva kvaliteedi pärast - talvisel ajal on valgusega koguaeg halvasti ja kuna olin sel hommikul päris mitu tassi kohvi joonud, värisesid käed ka rohkem :D

Mainitud e.l.f. Studio Angled Eyeliner Brush laineripintslit pole ma veel proovinud kuid selle ülipeen ots võimaldab ilmselt ripsmejoonele ja nende vahele väga mugavalt ligi pääseda. Ka meeldib mulle, et pintslil on väike kork, mis seda kaitseb. Pintsli saab $3 eest soetada SIIT .

e.l.f. Studio Lip Exfoliator huulekoorijat olen proovinud korra ning see juba meeldib mulle. Huulepulgakujuline toode on väga mugav ja hügieeniline, selles on palju koorivaid osakesi, niisutab pikka aega väga hästi, lõhnab tagasihoidlikult ja on magusa maitsega. Maksab samuti kolm dollarit (LINK).

Kolmest tootest kõige lemmikum on aga e.l.f. Studio Prism Eyeshadow lauvärvipalett toonis Naked. Väga ilusad vasekarva ja pruunikad toonid, mida on kerge hajutada ning mis koos aluskreemiga püsivad hilise õhtuni välja. Kuigi karbis võivad need tunduda väga sädelevad ja metallikud, siis silmadel ei näi need üldse diskopallid :) Kolme tumedamat tooni olen paki kättesaamisest peale kasutanud iga päev. Maksab $10 ja osta saab SIIT.

Kui sa pole varem iHerb'ist tellinud, siis kasutades promokoodi LWH786 saad kuni $10 kokku hoida!

Kas oled neist mõnda proovinud? Millised on sinu muljed?
:)(:

6 comments:

  1. UK poest on odavam osta kui iHerbist - lihtsalt ale tuleb ära oodata. Hetkel on UK poes -30%.
    Mäkra mängib meile see nõrgenev euro.
    Selle brändi paremik on Studio sarja pintslid - nad on mul vist kõik olemas v.a. see kõige uuem crease brush. Prism -paletid on hoopis teise koostisega kui e.l.f.'i tavapaletid - neid tohutusuuri ma küll kellelegi ei soovita. Studio single eyeshadow jääb samuti Catrice omadele koostiselt alla. Mineral-sarja omad seevastu on väga head (erandiks matid - neid tuleks vältida). e.l.f.'i huulepalsamid on ok aga huulepulki ma isiklikult ei fänna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kui neid tooteid tellisin, polnud kohalikus veebipoes alesid ja siis oli hinnavahe tuntav :)
      aitäh põhjaliku kommentaari eest, nüüd tean, mida kindlasti e.l.f. toodangust vältida tuleks :)

      Delete
    2. Mul on päris paras hunnik e.l.f.i asju käest läbi käinud - nii ise ostetud kui ka teistele tellitud, rusikareegel on"kui Essentialit ostad, siis ära väga imesta". Teine oluline reegel: eelista "kuivi" tooteid (puudrid, põsepunad). Kui ostad kreemjaid tooteid, osta populaarsemaid, mis laos pikalt ei seisa (olen saanud 2 kuivanud lainerit ja 3 kuivanud ripsmetušši). Googelda swatche ja loe arvustusi - ära osta põrsast kotis.
      :)
      Ja siis minusugustele kokkuhoidlikele oluline nõuanne: oota alati ära mingi hea ale ning ole siis väle reageerima ;)

      Aga seda UK poodi tasub nüüd luurata - tõenäoline on -50 ale kusagil jõulude-uusaasta paiku.

      Delete
    3. Eelmine aasta oli see ale jaanuaris. ;)

      Delete
  2. Mul on huulekoorija olemas. Meeldib küll, aga kasutan kuidagi harva. Iherbis olevat saatekulude arvutamine muutunud detsembri algusest. Ma pole veel jõudnud kurssi viia,et mis ja kuidas täpsemalt.:S

    ReplyDelete
  3. jah, nagu ma aru saan, siis iHerbis arvestatakse saatekulu nüüd kaalu ja paki maksumuse järgi. olenevalt paki kaalust, võib tavapostitus (International Airmail) isegi soodsam tulla kui varem...
    huulekoorija on minu jaoks samuti uus asi... vaatame, kuidas läheb :)

    ReplyDelete