Wednesday, December 10, 2014

Haul: pt #1 Skincare

This is a series of haul and gifts I've received in the past month or so.
First off, it's skincare because as usual, all things get empty at the same time :)

Also, since it's been a while since my last post, I've had time to try some of these and here's my first impressions:

Lumene Basic Blue Cleansing Gel - I first tried the Night Cream from Basic Blue line and absolutely loved it. So when I saw this cleansing gel on sale I didn't hesitate to try it. It is very mild, smells just divine and doesn't irritate my skin or eyes. It removes almost all of the makeup (struggles with remains of mascara) but doesn't lather that well. Will use it up and see how it goes :)
Lumene Basic Blue Skin Tonic - this is the step 2 after using the cleansing gel. Again, it smells so good. But the smell is not overpowering, just a hint of this awesome scent. I haven't used it that much yet because I have a tiny bit left of my other toner. 
By the way, I love the new packaging of this line...makes it look so much better and even sophisticated :)
La Roche-Posay Effaclar Duo+ - I haven't tried it yet because I've been warned that this one is a bit more concentrated than the original one. So, soon enough I'll have my monthly hormonal breakouts and will try it out :)
Vichy Idealia Eye Contour Idealizer - I've been loving using this one as my morning eye cream. It sinks in pretty fast and works well under makeup. I've used it for a few weeks so I can't really say if it has done anything to make my wrinkles less visible :)
Indeed Laboratories Hydraluron - it's packed with hyaluronic acid that helps the skin to hold moisture. I use it both in the morning and night and I really see how my skin just eats up all of it within seconds. Seems that my skin is really thirsty :) I love using it and even though I've had it for only a few weeks, I'm kind of addicted already :D 

Have you tried any of these products? What are your thoughts?
:)(:


Viimaste nädalate jooksul on minuni jõudnud suur hulk erinevaid kosmeetikume ning kokku tuleb ostude ja kinkide postitusi lausa kolm :)
Alustan nahahooldusest, sest nagu ikka, saavad kõik näole mõeldud tooted otsa korraga :)

Lumene Basic Blue Cleansing Gel puhastusgeel - kui ma aasta tagasi proovisin sama sarja öökreemi, mis lisaks sellele, et lõhnas imehästi, mind ka koheselt aitas, ei kahelnud ma hetkegi kui nägin seda sarja Rimis soodukal. Geel eemaldab peaaegu kogu meigi (jääb veidi jänni ripsmetuši täieliku eemaldamisega), ei ärrita mu nahka ega silmi. Ainus asi, mille üle ma praegu veidi virisen on see, et see ei vahuta just ülemäära palju. Kasutan tuubi lõpuni ja vaatan siis, kas väärib uuesti soetamist :) (p.s. juba see lõhn on nii hea, et ainuüksi selle pärast ostaksin küll uuesti)
Lumene Basic Blue Skin Tonic näovesi - järgmine aste peale pesugeeli kasutamist. Ma pole seda veel põhjalikult proovinud, sest tilgake eelmist toonikut on veel kasutamata. Ka sellel on imehea õrn lõhn ning paari kasutuskorra järel ei saa midagi halba öelda. Vaatame... :)
La Roche-Posay Effaclar Duo+ - näokreem, mis on mõeldud probleemsele nahale ning võitluseks aknega. Ma ei ole seda veel proovinud, sest mulle öeldi, et see on originaalist kangem kraam, seega ootan ära oma igakuiselt samal ajal ilmuvad punnid ja proovin järele :D
Vichy Idealia silmakreem - kasutan seda silmakreemi hommikuti ning see imendub väga kiirelt ega reageeri negatiivselt meigi all. Kas see just kortse vähendab, nagu pakendil kirjas, pole veel täheldanud kuid senini olen sellega väga rahul :)
Indeed Laboratories Hydraluron - tegemist on kõrge hüaluroonhappe sisaldusega seerumiga, mis aitab nahal hoida niiskust. Kasutan seda nii hommikul kui õhtul ning see imendub sekunditega. Tundub, et mu näonahk on tõesti janune! Ka lühikese kasutamise järel tundub, et sellest saab üks minu must have toodetest :)

Kas oled mõnda neist proovinud? Milline on sinu kogemus?
:)(:

3 comments:

  1. Ei ole siit valikust midagi proovinud. :) Indeed tundub väga huvitav toode olevat.Kust see pärit on? Ma tellisin ka novembris iherbist ühe hüaluroonhappesisaldusega toote, aga see on juba kahtlaselt kaua postituvi käes.:S

    ReplyDelete
    Replies
    1. minu iHerbi pakk tuli ka väga pikalt sel korral... olin juba kergelt käega löömas, et ilmselt on postis kaduma jäänud aga ei, aega võttis aga kohale tuli! :)
      Hydraluron on ostetud Londonist Bootsist. kas seda mingi veebipoe kaudu ka Eestisse tellida saab, pole uurinudki :)

      Delete