Sunday, September 28, 2014

IsaDora Brush Cleanser

About two months ago I showed you in one of my haul posts that I got this new IsaDora Brush Cleanser for cosmetic brushes which was a novelty in our stores.
I've used it now for quite a while and my conclusion is as follows :)
It comes in a black 150ml spray bottle and has a nice fresh scent to it (you can also get a hint of alcohol scent). It's supposed to be suitable for both spot-cleaning and deep cleaning your brushes.
Unfortunately I can't say that I'm a fan of this cleanser.
At first I tried to use it to cleanse my foundation brushes and it just didn't manage to dissolve the makeup. So from then on I first wash my brushes with a regular antibacterial soap and in the end use this cleanser to get rid of all the residue and disinfect my brushes.
I never need to spot-clean my brushes but I tried it just to see how it works and also, it took some time and effort and I still didn't feel that my brush was clean enough.
All in all, it does the job but not as fast and efficient as I would like. I will use it up but I'm pretty sure I won't repurchase.

Have you tried this brush cleanser? What are your thoughts on it?
Which brush cleanser is your favourite?
:)(:


Umbes kaks kuud tagasi näitasin ühes oma ostude postituses IsaDora Brush Cleanser pintslipuhastusvahendit, mis oli Ideaalkosmeetikas just müügile tulnud ja 150ml pudel maksis toona 6.25€.
Pudel on läbipaistmatu ja pihustiga ning sel on üsna hea värske lõhn kuigi ka alkoholilõhna on veidi tunda.
Puhastaja peaks sobima nii pintslite kiirpuhastuseks kui ka sügavpuhastamiseks niisutades ja pehmendades harjaseid.
Kui ma seda esmakordselt oma jumestuskreemi pintslitel proovisin, ei saanud see absoluutselt meigijääkide "sulatamise" ja eemaldamisega hakkama. Seega võtsin appi tavalise antibakteriaalse seebi, millega suurema mustuse pintslilt maha pesin. Seejärel kasutasin IsaDora pintslipuhastajat, et eemaldada viimased jäägid ning pintslid desinfitseerida. Selliselt talitades toimib see pintslipuhastaja üsna hästi.
Oma pintslite kiirpuhastamiseks (spot-cleaning) mul vajadust pole kuid proovisin järele, kas ja kuidas see toimib. Paraku ka vahendit otse pintslile või salvrätile pihustades ning pintslit salvrätti pühkides, võttis puhtaks saamine palju aega ja vaeva. Ja ikkagi ei saanud pintsel nii puhtaks kui ma oleks soovinud.
Kokkuvõtteks, ei ole ma selle puhastajaga ikkagi piisavalt rahul ning suure tõenäosusega seda enam ei osta.

Kas oled IsaDora pintslipuhastajat proovinud? Kas meeldis?
Milline vahend on sinu lemmik pintslite puhastamiseks?
:)(:

1 comment: