Monday, August 25, 2014

Haul: www.rohelineriiul.ee

I recently discovered a local online-shop called Roheline Riiul that sells only natural and organic beauty products.
I ordered two things from brands I've never heard before :) It's what actually appealed to me most about this shop - they have a large variety of interesting stuff from different brands including makeup, skincare and even stuff for home.

So, let's get to business :)
First I got this Logona Lemon Balm Balance Shampoo. Ooohhhhh, it smells just divine. It's citrusy and fresh and smells of fresh lemons... love it! It's meant for oily hair and it should balance your scalp and hair. Also it promises to help hair regain its bounce and natural good looks. I've used it for about three times. It washes my hair really clean and lathers quite well keeping my hair shiny and soft to touch but I haven't yet seen a major difference compared to other shampoos I've used. 
We'll see how it goes :)
The second product I ordered is Jovely Naturals Ylang-ylang & Orange Sugar Scrub. Again - the scent of it.... it's like having a spa in your shower :D It has shea butter and grape seed oil in it and the sugar scrubs all the dead skin off very efficiently. I don't need to use a body lotion afterwards because it leaves a bit of oily residue on my skin after using it. But it sinks in pretty fast so you don't have to wait for ages :) It's handmade in Estonia which is also a bonus :)

So, to wrap it up, I'm glad I found this lovely online-shop and I'm tempted to try more stuff from them including natural products for the house :)

P.S. There's only one day left to enter my Birthday GIVEAWAY!!!


Avastasin hiljuti ühe armsa looduskosmeetika veebipoe Roheline Riiul , mis müüb looduslikku naha-ja kehahooldust kogu perele, meiki ja isegi kodukaupa.
Nägin selles poes hulgaliselt brände, millest varem kuulnudki polnud ning loomulikult tellisin paar asja, et oma uudishimu rahuldada :)

Logona tasakaalustav šampoon Sidrunimeliss - esiteks, selle lõhn on jumalik. Nii sidrunine ja värske, et võiks jäädagi seda nuusutama. Mõeldud on see šampoon kiiresti rasvuvatele juustele ning see peaks aitama peanahka ja juukseid tasakaalustada, et taastada nende normaalne funktsioneerimine. Olen seda umbes kolm korda kasutanud ning see peseb juuksed puhtaks, vahutab üsna hästi, juuksed jäävad pehmed ja läikivad. Kas ja kuidas see pikaajaliselt mõjub, näeme siis kui pudel tühi on :)
Jovely Kehakoorija suhkruga Ylang-ylang & Apelsin - jällegi - milline imeline lõhn!!!! Nagu aroomiteraapia vannitoas. Lisaks on see suhkrukoorija väga tõhus - eemaldab efektiivselt surnud naharakud ning selles sisalduv sheavõi ja viinamarjaseemneõli niisutavad nahka ülihästi. See jätab endast veidi õlise kihi nahale aga see imendub üsna kiirelt nii, et see ei häiri.
Boonuseks ka veel see, et koorija on valmistatud käsitööna Eestis :)

Kokkuvõtteks on mul väga hea meel, et selle poe avastasin ning kindlasti kolan seal veel ringi ning soetan kosmeetikumidele lisaks ka midagi puhast ja looduslikku kodule :)

P.S. Jäänud on veel vaid üks päev võtta osa sünnipäeva KINGILOOSIST!!!!

1 comment: