Friday, August 8, 2014

Wishlist #4: Birthday / Sünnipäevasoovid

August is the month of my birthday and I started thinking about what I would want to get for my birthday if I had the chance (and the money) :)
First items are on the pricier side but I've wanted a Michael Kors bag for such a long time that I guess I will get myself one at least by the end of this year. I was snooping around on MK site and picked out the Large Selma Top-Zip Satchel.
If I could, I would wear only sneakers everywhere, including to work :) I already have 3 pairs of Converse trainers and would love to get my hands on these Converse Women All Star High Black Leather trainers.
I've been really interested in hybrid cameras since they came out and have done some research. Seems that Fujifilm X-A1 hybrid camera is the best one out of the price range I could afford. And my blog desperately needs better photos :)

And then there's a bit more affordable wishes :)
I tried the Tangle Teezer and both I and my 6-year-old are obsessed now :)
I'd love to get myself a BPA free bottle and this EQUA one caught my eye. I've heard that having a nice bottle for your water makes you want to drink more of it, so yes...I want it :)
And MAC Melon pigment... when I saw Shaaanxo use it in one of her Youtube tutorials, I knew I will get one for myself. Awesome shade that will work wonders with my blue-gray eyes :)

***
I want to give something back to my lovely readers for my birthday so check back because there will be a giveaway soon :)


August on mu sünnipäevakuu ning olen juba hakanud mõlgutama mõtteid, kuidas seda tähistada ning mida sooviksin kingiks saada kui oleks piisavalt võimalusi ja vahendeid :)
Michael Kors'i käekott on olnud minu kinnisidee juba paar aastat ja ilmselt ma hiljemalt aasta lõpuks ühe endale ka soetan. Pilk jäi peale Large Selma Top-Zip Satchel kotile, mis on piisavalt mahukas, et kogu mu maailm sinna ära mahutada :)
Converse ketse võiksin ma kanda iga päev ning need Converse Women All Star High Black Leather nahast ketsid on meie ilmastiku jaoks just need kõige õigemad!
Hübriidkaamerad on mulle huvi pakkunud hetkest, mil need turule tulid. Minu hinnaklassi parimaks on Photopoint kuulutanud Fujifilm X-A1 hübriidi, mida ma nüüd endale sooviksingi :) Muide, Photopointi blogi on üldse üks maruhea koht, kust saada infot ja adekvaatset ülevaadet tehnikavidinate kohta :) Soovitan!
Tangle Teezer pusaharja sain hiljuti proovida ning nüüd tahan selle kindlasti ka endale soetada. Kuuldavasti paneb ilus pudel inimesi rohkem vett jooma, seega selline BPA vaba EQUA pudel oleks abiks kindlasti :)
MAC'i pigment toonis Melon hakkas mulle kohe peale Youtube'i iluguru Shaaanxo video vaatamist meeldima ning mul poleks selle vastu midagi kui see ilus toon mu meigikollektsiooni täiendaks :)

***
Oma sünnipäeva puhul tahan aga hoopis oma armsaid blogilugejaid premeerida, seega soovitan blogisse tagasi kiigata, sest varsti läheb käima kingiloos :)


8 comments:

  1. Loodan, et su soovid täituvad! :)

    ReplyDelete
  2. Tore nimekiri ja asjalikud asjad :) Kuid Michael Korsi vaimustusest ma enam aru ei saa, sest seda on Eestis nii paljudel :) Samas on kvaliteet suurepärane. Mäletan, kuidas sellel aastal läksin enesekindlalt Pariisis LV poodi, et endale 10 aastat ihaldatud kott osta ja kui seda käes hoidsin, siis enam ei soovinudki. Vaata, et Sul aasta lõpus Korsi leti juures sama ei juhtu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma olen MK kotte Kaubamajas silitamas käinud päris pikka aega ja veel ei ole tunda, et vaimustus üle läheks :) minu jaoks polegi niivõrd bränd oluline kui kvaliteet ja funktsionaalsus....lisaks on Michael Kors'i kotid minu maitsele piisavalt tagasihoidlikud ja klassikalised ning hind selline, mida saan endale lubada... selline must isend sobiks mulle ideaalselt "töökotiks" :)

      Delete
  3. I am in love with MK bags for as long as i remember !
    The EQUA water bottle is also on my wishlist, kisses !

    ReplyDelete