Monday, July 7, 2014

Empties #11

Time for another 'products I've used up' post :)
 
Hair and body
Kerastase Bain Chroma Captive Colour Radiance Protective Shampoo - I just love Kerastase haircare line! Though my hair isn't coloured at the moment I had less than half a bottle of this shampoo left so I happily used it up. I remember it keeping my coloured hair staying radiant longer plus this shampoo keeps my hair shiny and healthy! I plan on having some highlights done soon and then I would definitely like to repurchase this line :) 
 Batiste Dry Shampoo XXL Volume - I recently used this bottle up and I really missed having it! Even though I purchased two other dry shampoos which are quite good, I still grabbed a new bottle straight away when I saw it on sale. It gives extra volume and if I put it in my hair the night before, it keeps my hair looking a lot more fresh in the morning oppose to spraying it on already a bit dirty hair on the second day! Love it and will (and already have :D ) repurchase :)
Face and body
Dr Hauschka Cleansing Clay Mask 10g - lately I've been trying out different face masks and this have been the first one I really enjoyed. This little packet was enough for one try so I can't really say if it really deep cleaned my pores but my face felt really soft and nice afterwards and it didn't dry my skin out. If it wasn't that pricey I would love to have the full size of the mask.
Oriflame Activelle Cotton Dry 24h anti-perspirant - I love Oriflame deodorants. Thay are affordable and do their job very well. Plus their scent is not overpowering. The next time I order something from Oriflame, I will definitely get a new anti-perspirant again.
Garnier Mineral 48h Ultra Dry deodorant - I usually don't like sprays but since it was the mini size, I liked to have it with me on small trips. It did it's job well but the scent was too strong.
Makeup
Oriflame Perfect Fusion Foundation SPF 25  in shade Ivory - I liked that the bottle came with a pump. It gave light to medium coverage but in my opinion this foundation is more suitable for dry to normal skin. I have combination skin and I felt that during spring when the weather was warmer, my face started to shine and get oily in the T-zone after 4 hours of wearing it. Not going to repurchase.
 Avon Eyeshadow Primer  in shade light beige - this is a good and affordable primer. I have nothing bad to say about it and I might repurchase :)
L'Oreal False Lash Wings mascara - I had a full review on it HERE. I love this mascara and if I use up the 7 ones I have in my drawers ( :D ) at the moment and won't find anything better, I will definitely repurchase. Amazing value for money :)
Maybelline Color Whisper in shade #130 Pink Possibilities - lovely, creamy peachy pink shade that you can apply without a mirror. Looks especially good when tanned. Not going to repurchase at the moment just because I have too many lipsticks :)
Bobbi Brown Creamy Lip Color  in shade #31 Pale Mauve - very nice nude shade that surprisingly doesn't wash me our nor make me look sick or dead. But it just got old and started to smell funky. I'm very sad to have to throw it away :(
Other
MAC Brush Cleanser - it's really efficient and I will definitely repurchase. Good value for money and lasts long! I usually mix it with a little water and still get my brushes squeaky clean. Plus mixing it with water makes the bottle last longer :)


Aeg ritta laduda ja kirja panna oma arvamus järjekordsetest tühjaks saanud toodetest :)
 
Juuksed ja keha
Kerastase Bain Chroma Captive Colour Radiance Protective Shampoo - mulle väga meeldivad Kerastase juuksehooldustooted! Kuigi mu juuksed ei ole hetkel värvitud, kasutasin selle pooliku pudeli rõõmuga lõpuni. Ajal kui mu juuksed olid värvitud, aitas see šampoon värvil kauem ja juustel tervemate ja läikivatena püsida. Kui uuesti juukseid värvin, ostan ilmselt uuesti. Kerastase tooteid saab soetada näiteks Levelzone e-poest, kus on hetkel paljud juuksehooldustooted sooduspakkumises :)
 Batiste Dry Shampoo XXL Volume - hiljuti sai mul see kuivšampoon otsa ja ma lausa igatsesin seda! Olen vahepeal soetanud veel 2 teiste brändide kuivšampooni kuid seda Levelzone'is sooduspakkumises nähes, tellisin kohe pudeli varuks. Ma leian, et kui seda õhtul juustesse piserdada, siis on hommikul juuksed hoopis puhtamad kui näiteks teise päeva hommikul seda juba pisut rasustesse juustesse lasta. Ja see annab tõesti XXL kohevust!
Nägu ja keha
Dr Hauschka Cleansing Clay Mask 10g - viimasel ajal pakuvad näomaskid mulle suurt huvi ja olen proovinud päris mitut. See Dr Hauschka savimask on seni ainus, mis on meeldinud. 10 grammisest pakist jätkus üheks kasutuskorraks ja seetõttu ma mingit erilist poore sügavpuhastavat toimet ei täheldanud. Küll aga oli nahk pehme ja mõnus ega kiskunud peaaegu ülse, erinevalt teistest proovitud savimaskidest. Krõbe hind paneb veidi kukalt kratsima aga kui otsingud tulemust ei too, ostan ilmselt ka suure paki :)
Oriflame Activelle Cotton Dry 24h anti-perspirant - mulle väga meeldivad Oriflame'i anti-perspirandid. Teevad oma tööd hästi, ei ärrita kaenlaaluseid, lõhn pole liialt vänge ja hind vägagi taskukohane. Ostan veel! :)
Garnier Mineral 48h Ultra Dry deodorant - mulle üldiselt ei meeldi spreideodorandid ning selle lõhn oli ka liiga vänge. Meeldis see, et tegu oli minivariandiga, mida oli mugav lühireisidele kaasa võtta.
Makeup
Oriflame Perfect Fusion Foundation SPF 25  toonis Ivory - mulle meeldis, et jumestuskreem on pumbaga pudelis. Sellel on kerge kuni keskmine katvus kuid minu arvates ei sobi see kombineeritud ja rasusele nahale. Minu nägu hakkas umbes 4 tunni pärast T-tsoonis läikima. Ilmselt enam ei osta.
 Avon Eyeshadow Primer  lauvärvi aluskreem toonis light beige - väga hea ja korralik lauvärvi aluskreem, mis on väga soodsa hinnaga. Ilmselt ostan uuesti :)
L'Oreal False Lash Wings ripsmetušš - kirjutasin sellest ripsmetušist pikemalt SIIN. Väga-väga hea ripsmetušš ning kui olen ära kasutanud need 7, mis mul sahtlis proovimist ootavad ning ei leia nende hulgast paremat tušši, ostan kindlasti uue tuubi :)
Maybelline Color Whisper toonis #130 Pink Possibilities - armas virsikukarva roosa huulepulk, mis on kerge ja niisutav ning mille pealekandmiseks pole peeglit vaja. Eriti kena näeb see välja päevitunud nahaga :) Ei osta uut lihtsalt seetõttu, et mul on liiga palju huulepulki :D
Bobbi Brown Creamy Lip Color  huulepulk toonis #31 Pale Mauve - enam-vähem ainus nude  toonis huulepulk, mis mulle sobis. Kahjuks sai see lihtsalt vanaks ja hakkas juba imelikult lõhnama. Nii ma ta väga raske südame prügikasti suunangi ja jään pikalt taga nutma :(
Muu
MAC Brush Cleanser pintslite puhastamise vedelik - väga tõhus toode nii hea hinna eest (umbes 11 eurot). Pudelist jätkub pikaks ajaks ning mina segan seda lausa veidikese veega. Ka veega segades peseb meigipintslid täiesti puhtaks ning nii jätkub seda ka kauemaks. Peangi kiirelt Kaubamajja jooksma, et uus pudel koju tuua :) 

6 comments:

  1. Kerastase tooted on tõesti head. Olen kunagi üht Batiste kuivšampooni kasutanud (original vist) ja see ei meeldinud/sobinud. Ehk peaksin katsetama seda XXL-i. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldib Batiste šampoonidest vaid XXL variant. Teised ei sobinud/meeldinud mullegi :)

      Delete
  2. Mulle see xxl variant kohe sugugi ei meeldi,jätab juuksed kuidagi nii kahuseks ja imelikuks et ei taha neid katsudagi.Rohelises pudelis on aga absoluutne lemmik!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. roheline on see Original variant? ma polegi seda proovinud veel... :)
      aga kui mu 3 pudelit kuivšampooni otsa saavad, siis ehk ostangi :)

      Delete