Wednesday, April 17, 2013

L'Oreal False Lash Wings

Umbes kuu aega tagasi võitsin Buduaar.ee mängust endale uue L'Oreal False Lash Wings ripsetušši. Olen nagunii suur L'Oreali ripsmetuššide austaja, seega passis see võit kui rusikas silmaauku :)
Mulle tõesti meeldib see ripsmetušš väga, sest:
- mugava harjakesega saab silmanurgast kätte viimse kui ripsmekarva, et see juurest otsani värviga katta
- pikendab
- väga pigmenteeritud must värv
- ei määri, pudene ega kogune kortsukestesse
- selle tušiga ei ole mul vajadust koolutajat kasutada, mis on uskumatu! ka minu tõrksad ja allapoole kaarduvad üksikud karvad suudab see tušš kenasti ülespoole koolutada ja tulemus püsib terve päeva
- suurema osa saab maha pesta sooja veega
- liblikatiiva efekt on tõesti märgatav :)
Ainus asi, millest veidi puudu jääb, on tihedust andev efekt. Ühe kihiga on ripsmed pikad, kaardus ja mustad kuid tihedust see tušš ei paku. Kuna ma enamasti ei kanna ripsmetel mitut kihti ja pole ka False Lash Wingsiga seda teinud, siis ei oska öelda, kas mitme kihiga tekib pikkusele lisaks ka tihedus.
Kokkuvõtteks, mulle meeldib ja ostaksin ilmselt uuesti :)

pic from here
 About a month ago I won L'Oreal False Lash Wings mascara from a local women's magazine. Since I already am a huge fan of L'Oreal mascaras, I was really happy to try this one out.
I love the wand of this mascara that reaches to the very corner of the eye and colours your lashes from roots to ends. It gives lenght, is very pigmented black, doesn't smudge and the biggest bonus is that with this mascara I don't feel the need to use eyelash curler. The mascara curled my lashes amazingly well. Plus you can wash most of it off with warm water and I do notice the butterfly wings effect on my eyes.
The only thing I'm not so pleased with, is that it doesn't make my lashes look thicker but on the other hand, I've never tried to put on more than just one coat.
In conclusion: I love it and would repurchase :)

2 comments:

  1. See on nii põneva harjaga tušš, et juba selle pärast tahan proovida :)

    ReplyDelete