Monday, June 2, 2014

Empties #10

Eestikeelne tekst allpool.

Hello June and good-bye empty bottles :)

Hair and body
Down Under Natural's NUDE volumizing shampoo and conditioner - claims to be vegan, SLS/sulfate, phosphate and dye free. These two were quite okay. I used them up but I'm not rushing out to buy new ones. I didn't notice a lot of volumizing effect but that's okay. They were good but nothing extraordinary :)
Oriflame Nature Secrets Exfoliating Shower Gel with mint & raspberry - I am in love with this line. It smells soooooooo good and invigorating. It's not a very effective exfoliator so you can't really use it instead of a body scrub. Also it didn't dry my skin out. Will repurchase :)
Face
Arnaud Gel Wash Face and Eyes - this cleanser is not really empty but it just went bad. It's suitable for all skin types, removes almost all of the makeup, didn't irritate my eyes and didn't dry out my skin. It was a very thick gel and thus quite hard to squeeze out of the tube. But yet again it was  nothing special so I probably will not repurchase.
Oriflame Essentials Gentle 3in1 Cleanser - this product has been my favourite for years now. It removes makeup easily, doesn't irritate my eyes, keeps my skin moisturised after and all in all, I love it. Will definitely repurchase :)
Giorgio Armani Regenessence 3.R High Lift Eyes - this eye-cream is a miracle! My holy grail. It says to be a multi-firming rejuvenating eye balm and I really did notice my fine lines reducing. It's super moisturising so I suggest you use it at night because it takes some time to sink into the skin. Love it!!!!
Makeup
Garnier Miracle Skin Perfector Daily All-in-One B.B. Cream - I first use it two years ago and it has been my true friend for two summers in a row. I want to try some other BB and CC creams this summer and if I don't like them better, I will repurchase the Garnier one again. It's light, evens out my skin tone, moisturises and has SPF in it. Winner!
CoverGirl Lashblastvolume mascara in black brown - huge wand...HUGE! If you like natural looking lashes, go for this one. It will just coat your own lashes with colour and that's it. No volume, no length, no thickness. Will not repurchase because I like my lashes looking dramatic :D

A little statistics - my first empties post was on February 2nd 2013 and since that time I've used up almost 100 products that all have been featured in the empties posts. I just hope I haven't purchased more beauty products than I've used up :D


Juunikuu alguseks ülevaade vahepeal tühjaks saanud toodetest :)

Juuksed ja keha
Down Under Natural's NUDE kohevust andev šampoon ja palsam- väidetavalt vegan toode, mis ei sisalda SLS/sulfaate, fosfaate ja värvaineid. Ma küll ei märganud erilist kohevust andvat efekti kuid juuksed said neid kasutades puhtaks ja kergesti kammitavaks. Hind on ka väga soodne. Täiesti okei sari kuid ei torma poodi uusi ostma :)
Oriflame Nature Secrets kooriv dušigeel mündi ja vaarikaga - ma olen selle sarja lõhnast sõltuvuses! Kehakooorijaks see dušigeel ei sobi. Keha saab puhtaks ja geel ei kuivata nahka. Kindlasti ostan veel.
Nägu
Arnaud Gel Wash Face and Eyes - meigieemaldusgeel, mis eemaldas suurema osa meigist, ei ärritanud silmi ega nahka. Siiski ei tekkinud seda kasutades mingit vau-efekti ning lõpuks läks see ka halvaks. Veel häiris ka see, et geel on üsna tihke koostisega ja sestap tuli päris palju jõudu rakendada, et see tuubist välja pigistada. Ilmselt uuesti ei osta.
Oriflame Essentials Gentle 3in1 Cleanser - seda puhastuspiima olen kasutanud juba aastaid ja kasutan kindlasti edaspidigi. Eriti sügis-talvisel perioodil. Puhastab näo kogu meigist, ei ärrita silmi ega näonahka ja niisutab piisavalt. Kindlasti ostan jälle  :)
Giorgio Armani Regenessence 3.R High Lift Eyes - see silmakreem on lihtsalt i-me-li-ne! Ma tõesti nägin, et see muutis mu väikesed silmaalused kortsud vähem märgatavaks ja oli ülimalt niisutav! Seetõttu soovitan seda kasutada just õhtuti! Suurepärane kingitus vanemale õele, emale ja vanaemale :) Kui võidan lotoga (ja isegi kui ei võida), soetan kindlasti veel! :)
Makeup
Garnier Miracle Skin Perfector Daily All-in-One B.B. kreem - esimest korda proovisin seda ajakirjaga kaasa tulnud testerist ja sellest hetkest alates on see bb kreem olnud mu truu kaaslane juba kaks suve. Hetkel on mul radaril paar toodet, mida proovida tahan ja kui ma neis pettun, siis soetan kindlasti uue tuubi Garnier bb kreemi, sest see lihtsalt on ideaalne suvetoode :) 
CoverGirl Lashblastvolume ripsmetušš toonis black brown - kohutavalt suur harjas! Kui sa soovid, et su ripsmed näeksid välja võimalikult loomulikud, siis võib seda tušši soovitada. Kui sa aga tahad pikkust, tihedust ja dramaatilisemat look'i, siis kohe kindlasti tuleks sellest tuššist ülisuure kaarega mööda kõndida :D

Selle blogi esimene empties  postitus oli 2. veebruaril 2013 ja selle ajaga olen tühjaks pigistanud pea 100 toodet! Loodan vaid, et asemele soetatud toodete arv pole sama perioodi jooksul kahekordistunud :D

4 comments:

  1. Ka minu lemmikud on empties-teemalised postitused. Nude šampoonid-palsamid mulle kahjuks eriti ei sobinud, aga Armani silmakreem ning Oriflame vaarika-mündi sari tekitas küll huvi. Ohh, ei julge väga mõelda, kas mina olen sama palju või rohkem asemele soetanud kui tühjaks tarvitanud. Loodetavasti siiski vähem. Või siiski mitte...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oriflame'i vaarika-mündi sari on tõesti mõnus... hind on ka vägagi taskukohane :) Kui sul endale Oriflame'i edasimüüjat läheduses pole, saan sind ise välja aidata :)
      Armani kreemi testrit soovitan poest küsida... siis saad proovida ja näha, kuidas meeldib. Mina jäin sellega ülimalt rahule, parim, mis seni kätte on juhtunud!

      Delete
  2. See Garnieri BB-kreem oli mu jaoks täielik oranž õliõudus... aga ma alest sain kah, kaotus polnud suur. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Garnier BB kreem oli esimene selletaoline, mida üldse proovisin ning jäin sellele mitmeks suveks truuks ning ka sõbranna, kellele seda soovitasin, jäi rahule...
      selliste soodsama hinnaga kreemide puhul on tihtilugu oht, et ütlus "ma pole nii rikas, et osta odavat asja" paika peab... kuid nagu ütlesid, pole ka kaotus liialt suur kui toode tõesti ei sobi :)

      Delete