Tuesday, March 18, 2014

Lancome DreamTone

Umbes kuu aega tagasi hakkasin kasutama Lancome DreamTone seerumit/nahakorrektorit nr 1, mis on mõeldud heledale nahale.
Kõigepealt pakendist - juba ainuüksi hõbedaselt läikiv karp on nii luksuslik, et lausa kahju oli seda avada. Karbis peidab end imeilus 40 ml kolmnurkne hõbedase korgiga fuksiaroosa pumppudel. 
See, mil moel imeliselt lõhnav heledat virsikukarva kreem pudelist väljub, on veel omaette teema! Üritan oma Instagrami postitada sellest ka näitlikustava videolõigu.
Aga aitab pakendist. Räägime nüüd sisust!
Toode lubab korrigeerida pigmendilaike, ebaühtlast nahatooni, vähendada punetust ning muuta naha klaarimaks ja ühtlasemaks. Reklaamplakatid lubavad lausa, et pikaajalise kasutamise järel on nahk nii täiuslik, et jumestuskreemi ei olegi vaja.
Hakkasin seerumit kasutama umbes kuu aega tagasi. Mul oli põskedel mitu tumelillat aknearmi, jume oli hall ja üldse tundsin, et vajan abimeest, mis mu väsinud ilmega midagi ette võtaks.
Kandsin seerumit nahale igal hommikul ja õhtul ning umbes pooleteise nädala pikkuse kasutamise järel avastasin ühel hommikul peeglisse vaadates, et mu nahk on tõesti ühtlasem, säravam ja mitte üldse enam tuhm ega hall. Lisaks olid tumelillad aknearmid oluliselt heledamaks muutunud!
Täna kasutan seerumit vaid hommikuti enne meikimist. Pean mainima, et ka meigi alla sobib see hästi kui lasta sel paar minutit imenduda.
Kokkuvõtteks julgen oma kogemuse põhjal öelda, et minu nahal toimib see täpselt nii nagu lubatud, seega kasutan oma ilusat roosat abimeest kindalsti ka edasi :)


I started using Lancome DreamTone corrector in #1 for fair skin about a month ago.
First about the packaging - it comes in a beautiful silver box that looks very luxurious. The bottle contains 40ml of product and is a lovely fuchsia pink triangular bottle that's even very comfortable to hold in your hand :D The way you get the product out is a completely different story. I'll try to post a video about it on my Instagram ;) Also it has a very lovely subtle scent!
This serum promises to correct the appearance of dark spots, uneven and dull complexion and also reduce redness.
About a month ago my skin was dull and grey and I had some dark purple acne scarring on my cheeks.
After about a week and a half of using it every morning and night I noticed that my skin looked healthier and more radiant, also my acne scars looked a lot lighter.
Today I am using this corrector only in the mornings before applying my makeup. If you let it sink for about two minutes before putting your makeup on, it works perfect and doesn't make your foundation slide right off.
All in all I am very impressed and will happily use it up :)

9 comments:

  1. Olen ise suurel jahil juba tükk aega sellise kreemi suhtes, mõelnud olen nii Clinique dark spot correctori vahel kui ka Kiehlsi sama toote vahel.. Aga kuna olen päris palju ka negatiivseid kommentaare nendest kahest tootest lugenud, siis ei ole ikka veel julgenud osta. Kuigi iga päev jälle mõtlen, et peaks nüüd kummagi lõpuks ära ostma. :D Need on suhteliselt kallid, ca. 70 eur, seega pole väga lihtne ennast kokku võtta ja riskida :D. Aga kui see Lancome tõesti nii kiiresti sul töötas, siis ehk peaks siiski selle hoopis ostma. Uurisin, et see oli Anne ja Stiili 2013 parimate näohoolitsuste hulgas ka. Aga huvitav kust seda kõige targem osta oleks? Tavapoes on ka see ca 82 euri :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh oma mõtteid jagamast! Seerum on tõesti kallis, sestap soovitan kindlati suuremate ilupoodide/kaubamajade sooduskampaaniad jälgida ning teatavasti on laevadel/lennujaamas ka hinnad mõnevõrra soodsamad. Välismaistes netipoodides on hinnad meie kohalike poodidega üsna sarnased :)

      Delete
  2. Kõlab väga hästi. Ise olen uurinud Lieraci pigmendilaike korrigeerivat komplekti, aga Lancome on samuti huviorbiidis. Olen selle kohta veel positiivset vastukaja kuulnud/lugenud. Tänud ülevaate eest!:)

    ReplyDelete
  3. No nii. Nüüd siis mul ka Sinu arvustus läbi loetud ja ilmselt võtan selle millalgi kasutusse. Hetkel lõpetan Bulgari seerumiga kuuri. Siis teen seerumitest väikese pausi ja seejärel proovin seda! Aitäh.

    ReplyDelete
  4. Sa oleksid võinud veel teha näonahast enne pilti ja nüüd peale kasutamist, siis oleks eriti hea võrrelda.
    Aga tõesti, tundub hea toode olevat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulin isegi sellele mõttele aga alles siis kui juba tulemusi näha oli…
      aga küllap leiab internetiavarustest ka võrdlevaid fotosid, mis minu sõnu kinnitavad :)

      Delete