Tuesday, February 18, 2014

Ostud… / Haul...

Ma olen viimasel kuul olnud tubli ja tõesti soetanud ainult vajalikke asju… no olgu… üks huulepulk oli küll emotsiooniost aga sinna ma ei saa mitte midagi parata… Huulepulgad on minu nõrkus :D

Oriflame Essentials Gentle 3in1 Cleanser - õrn puhastuspiim, mis puhastab hästi, jätab naha niisutatuks ja ei ärrita silmi. See toode on korduvalt minu lemmikutes figureerinud ja mõtlesin seda nüüd uuesti proovida kui näonahaga enam nii suuri probleeme pole. Hind soodustuseta 4,50 €.
Oriflame Activelle Cotton Dry 24h anti-perspirant - ma olen juba mitu aastat kasutanud ainult Oriflame'i deodorante ja need teevad oma tööd tõhusalt ja õrnalt nii, et ma näe vajadust poest tavalisi anti-perspirante enam üldse osta. Hind 2,29€.
Lumene Basic Blue öökreem - see lõhnab lihtsalt jumalikult!!!! Lisaks päästis see mu naha karedate külmade ajal ühe kasutuskorraga! Väga hea kreem kõigest 4,30€ eest.
Decleor Harmonie Calm rahustav geel-kreem silmadele - selle kreemi sain kingituseks ajakirja tellimise eest. Ma olen selles suhtes natuke pettunud, et müügiagent rääkis, et kreemi toob kohale kuller, sest see on kallis kingitus jne. Aga pakist tuli välja hoopis 15ml minitoode. Tundsin ennast veidi petetuna, sest müügijutt jättis vähemalt mulle mulje, et kuller toob koju kätte täissuuruses kreemi. No see selleks! Kasutanud olen seda korra ja kohe sai selgeks, et toodet kulub imevähe.
Oriflame Colour Drop huulepulk toonis Peach Sensation - ülimalt niisutav ja kerge pigmendiga huulepulk, mis tundub huultel rohkem palsamina. Värv on ka täitsa ok aga mõjub ehk ilusamalt veidi rohkem päevitunud nahal :) Hind soodustuseta 7,50 € aga enam-vähem üle kataloogi on see soodushinnaga ja maksab 4-5 € vahel. :)


I've been a good girl and haven't bought too many things recently, so here's my mini-haul :)

Oriflame Essentials Gentle 3in1 Cleanser - I love this cleanser. It removes all of the makeup easily, doesn't irritate my eyes and leaves my skin feeling fresh and hydrated. This cleanser has been my favourite for few years now.
Oriflame Activelle Cotton Dry 24h anti-perspirant - I've used Oriflame deodorants for few years now and I like them a lot. They work as they're supposed to and doesn't irritate my armpits :D
Lumene Basic Blue night cream - first of all, it smells divine!!! Second, when we had -20 degrees outside and my skin was all dry and itchy, it helped with just one use. Awesome product which I bought for ridiculous 4,30 euros.
Decleor Harmonie Calm relaxing milky gel-cream for eyes - I got this cream as a gift for magazine subscription. The courier came to my house to deliver it. When I opened the package I found this 15ml sample in it. Needless to say I was a bit disappointed about the size. I've tried it once and can say you only need a tiniest drop.
Oriflame Colour Drop lipstick in Peach Sensation - it's so hydrating that it feels more like a lip-balm. The colour pay-off is pretty good nevertheless but it doesn't last for very long :) The shade I chose is pretty but it would look gorgeous with more tanned skin. So, will wait for the summer :)

3 comments:

  1. Tegelikult silmakreemide/geelide täissuurus ongi 15 ml. Kuna teda läheb väga vähe, siis jagub seda kauaks.
    http://www.levelzone.ee/et/decleor-harmonie-calm-relaxing-milky-gel-cream-for-eyes-sensitive-skin-15ml

    ReplyDelete
  2. Tahtsin just sama öelda.. :)

    ReplyDelete
  3. aitäh! kuna ma seni olen kasutanud vaid Armani ja Lancome silmakreeme, mis on ilusates klaaspurkides, tunduski see Decleor olevat tester :D Armani silmakreemi on topsis 20ml ja Lancome purgis tõesti 15ml nii et vabandust, tegin Decleorile liiga :)

    ReplyDelete