Wednesday, November 6, 2013

Empties #6

Niisiis, oktoober on möödas ja nagu lubatud on õnneks ette näidata päris mitu tühjaks saanud potsikut!
Enne kui need prügikasti rändavad, räägin lühidalt, mis neist arvan.

Matrix Total Results Repair sarja šampoon ja palsam - kaks kuud kasutamist ja mu juuksed on taastunud. Need ei katke enam nii kergelt, läigivad ja on mõnusad katsuda. Nüüd, vahetult enne kui pudelid tühjaks said, tundsin, et ilmselt mu juuksed enam nii palju niisutust ja toitmist ei vaja, sest juuksed hakkasid kiiremini mustaks muutuma. Aga eks need toitvad ja taastavad juuksehooldustooted ongi mõeldud kuurina kasutamiseks. Igatahes, jällegi aplaus Matrixile, mille toodetes pole ma senini kordagi pettuma pidanud. Ning uued Matrixi pudelid (sarjast Amplify) on ka juba riiulis olemas :) 
Tautropfen Amea kehageel  - imeliselt, imeliselt lõhnav kerge geel kehale. Imendus suhteliselt kiiresti, ja oli kerge kehale hajutada. Tõeline kodune aroomiteraapia! Kuna loosiga sain juba uue Tautropfeni kehakreemi, siis ei rutta ka Amea sarja kreemi poodi juurde ostma :)
The Body Shop Ginger Sparkle kooriv dušigeel - läks veidi vähem kui aasta kuni see lõpuks otsa sai. Suvel ma seda ingverilõhnalist dušigeeli ei kasutanud, minu arvates on see just pimedate sügis-ja talveõhtute toode. Kehakoorijaks seda ka kindlasti nimetada ei saa, sest selles osas jääb geel nõrgakeseks. Lisaks kuivatas see mu nahka, mistõttu enam ma seda toodet ei ostaks.
Bielenda Eco Care bio-orgaaniline termaalne vesi - haarasin selle suvel Solarise toidupoest umbes 4 euro eest. Sai meigi, sh ripsmetuši eemaldamisega hakkama. Ei jätnud nahale mingit ebameeldivat kihti ega ärritanud silmi või nahka. Kuigi midagi justkui ette heita pole ja see on täitsa viisakas toode, ei tekkinud sellega mitte mingit vau-efekti, seega jääb see edaspidi minust poeriiulile.
Yves Saint Laurent Touche Eclat valgustpeegeldav pulk - igal endal lugupidaval iluhuvilisel on see pulgake ilmselt kogus olemas :) See legendaarne toode toimib väga hästi just selleks, milleks see ette nähtud on - highlightimiseks. Ei maksa arvata, et tegemist on peitepulgaga. Mina kasutasin seda tumesiniste silmaaluste helendamiseks ning see sai selle tööga minu silmaaluste parematel päevadel ka hakkama. Kuna sarnaseid tooteid on hetkel sahtlis mitu, siis uut ostma ei torma :)
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion lauvärvi aluskreem - see on minisuuruses toode, mis tuli kaasa Naked paletiga. Sain seda kasutada mõned üksikud korrad, sest see kuivas lihtsalt tuubis ära. Ilmselt olin selle paleti kättesaamisel avanud ja siis sahtlisse jätnud. Nüüd kui Too Faced'i aluskreem otsa sai, võtsin ta sahtlist välja ja oh üllatust! kuivanud see oligi. Väga meeldis aplikaator, mis oli oluliselt mugavam kui näpuga toote pealekandmine.
Avon SuperShock  geeljas silmapliiats - alguses meeldis see mulle väga kuid see hakkas poole peal mu silmi ärritama, mistõttu suundub see toode vähimagi kahetsustundeta prügikasti.
Lumene Eye Graphics silmapliiats toonis 6 Mud Brown - kasutasin seda kulmupliiatsina üsna pikka aega kuid kuna selle alatoon on üsna punakas, ei taha ma seda ei kulmudel ega silmadel enam kasutada. Pealegi on seda lühikest juppi ka ebamugav käes hoida :)
Sally Hansen Fast & Gentle küünelakieemaldi ja Unicare All-in-One solution läätsehooldusvedelik on nii tavalised ja mittemidagiütlevad tooted, et nende kohta võib öelda, et teevad seda, milleks nad ette on nähtud ja jalustrabamist neilt keegi ka ei oota :)

Kohe-kohe tühjenevate ning järjekorras tühjendamist ootavate toodete postitus tuleb õige pea :)


So, as promised, here is the list of products I used up in October :)
Matrix Total Results Repair shampoo and conditioner - two months and my hair is stronger, healthier and shinier. I love Matrix hair care and already purchased new bottles, this time from their Amplify line.
Tautropfen Amea refreshing sea buckthorn body gel - it absorbed quite quickly and was easy to spread all over the body. Plus it smells divine, a real aroma therapy at home :)
The Body Shop Ginger Sparkle body polish - I only used this shower gel in the autumn/winter season. By no means it's a scrub and unfortunately it dried my skin, so no repurchase. Smelled very nice and gingery though, which I loved :)
Bielenda Eco care Bioorganic Thermal Water - it remover all of my makeup, including mascara easily, didn't leave any yucky residue and didn't irritate my eyes or skin. Nevertheless, didn't impress me that much to repurchase.
Yves Saint Laurent Touche Eclat - do I really need to say anything? :) It's a legendary highlighter which I used to highlight my dark blue under-eye area. I've had 3 of them and not going to repurchase just yet. It's good but I can live without ;D
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion - a mini version that came with my Naked palette. Unfortunately it dried out before I could test it properly but I loved the applicator :)
Avon SuperShock gel eyeliner - I loved it at first but somewhere in the middle it started to irritate my eyes, so it will be happily sent to the bin :)
Lumene Eye Graphics eyeliner in 6 Mud Brown - I used to use it for my brows but since it has quite a lot of red undertone in it, I don't want to use it neither on my brows or eyes because it's not that flattering on me :)
Sally Hansen Fast & Gentle Polish Remover and Unicare All-in-One solution for contact lenses are both so basic products that I can't even say anything more than just that they did what they're supposed to do :)

No comments:

Post a Comment