Thursday, September 5, 2013

Helena Rubinstein Wanted Eyes Palette

Hetkel kui ma umbes aasta tagasi kingikarbist välja võtsin ja avasin Helena Rubinstein Wanted Eyes lauvärvipaleti toonis 05. caramel-lavender, ma lausa ahhetasin. Kui kaunid on need toonid ja kui imeliselt need kokku sobivad, moodustades lausa hingematva kombinatsiooni!
Tegemist on sädelevate lauvärvidega, mida võiks ehk isegi metallikuks pidada kuid neid silmale kandes ei ole võimalik oma meiki odavaks diskopalliks muuta. Üks minu absoluutne lemmikpalett, mida kandes saan alati komplimente.
Kusjuures, oma hallide silmadega tuleks mul pigem lillakatest toonidest hoiduda kuid karbis kõige alumine tume kanarbikuvärv sobib mulle nii hästi, et just seda kannan kõige tihedamini.
Ilmselt pole isegi vajadust kiita lauvärvide püsivust ja kasutusmugavust, ka see on lihtsalt super!
Karp on ilusa kujundusega, peegelkattega, sisaldab nelja lauvärvitooni, kaheotsalist aplikaatorit ja pisikest pintslit hajutamiseks ning suurt ja mugavat peeglit :)


When I first laid my eyes on Helena Rubinstein Wanted Eyes Palette in shade 05. caramel-lavender, I almost fainted. How gorgeous are these colours and how well combined in this palette?!
I always get a lot of compliments wearing these and especially the darker lavender shade in the bottom.
These are highly pigmented, almost metallic eyeshadows which you can never create a cheap disco-ball makeup with.
They last long and are easy to blend. Do I have to say anything else to prove that I'm absolutely in love with this palette :)
It comes in a lovely mirror-effect box, has 4 shadows, one double-ended applicator, one tiny blending brush and a huge mirror in it.
Just sooooooo perfect!

2 comments:

  1. Väga maitsekad toonid. Ja kuna minulgi on hallid silmad, siis ilmselt sobiksid mullegi. Kuna ma ei ole HRi tooteid ise soetanud, siis huvi pärast küsin, et kas neid üldse Eestis müüakse või tuleb netist otsida?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma pole suutnud tuvastada suurematest ilupoodidest Helena Rubinsteini tooteid, seega kaldun arvama, et väga suure huvi korral tuleks kasutada välismaiseid netipoode.
      kuna sain paleti kingituseks, pole ka õrna aimu, mis see maksta võiks :)

      Delete