Wednesday, September 4, 2013

Empties #4

Aeg jällegi teha ülevaade viimasel ajal tilgatumaks kasutatud toodetest, et saaks need rahumeeli oma viimsele teekonnale saata :)

Juuksed:
Matrix Amplify šampoon ja palsam - ma olen sellest sarjast korduvalt väga kiitvalt kirjutanud ning ka seekord pean ütlema, et jäin väga rahule. Pesi juuksed puhtaks, niisutas, hoidis need tervena. Mis puutub volüümi andvasse omadusse, siis selle kohta ei oska ma midagi öelda :D Mul on lihtsalt nii raske juus, et selle juurtest tõstmiseks ja kohevuse andmiseks on ilmselt vaja kraanat! Kindlasti ostan Matrixi sarja tooteid veel, sest siiani pole pidanud pettuma (hind mõlemal umbes 9 eurot).
Matrix Clean Remix kuivšampoon - väga mõnusa lõhnaga kuivšampoon, mis teeb oma tööd suurepäraselt. Annab isegi minu juustele lisakohevust ning ei tekita vastikut kleepuvat kihti juustele. Jätkus pikaks ajaks ning seetõttu ei kohuta ka hind - jääb umbes 9 euro kanti.

Nägu:
L'Oreal 3in1 Purifying Micellar Solution mitsellaarvesi - ostes andsin sellele näopuhastusvahendile üsna hävitava hinnangu. Siiski hakkasin seda suvel kasutama kui tundsin, et Joik'i õlid on suviseks hoolduseks veidi liiga "rasked". Igal juhul sai L'Oreali mitsellaarvesi kerge suvise meigi eemaldamisega isegi hakkama kuid ma ei näinud mingit pooride puhastamise ega muud vau-efekti. Uuesti ei osta. Hind 5-6 eurot.
Garnier Miracle Skin Perfector bb-kreem - see oli esimene bb-kreem, mida proovisin esmakordselt eelmisel suvel ajakirja vahelt saadud testrist ja see meeldis mulle niivõrd, et ostsin täissuuruses toote. See bb-kreem on olnud minu truu kaaslane nii eelmisel kui sel suvel. See ühtlustab nahatooni, niisutab, sisaldab SPF 15, seega minu jaoks vägagi sobiv. Minu mäletamist mööda on hind umbes 6-7 eurot.

Silmad:
L'Oreal False Lash Wings ripsmetušš - kirjutasin põhjaliku arvustuse siin. Kui mul poleks sahtlis 3 uut tuubi ja kasutuses kahte poolikut tuubi ripsmetušši, siis jookseksin kohe praegu poodi ja ostaksin uue! Super!!!
Too Faced Shadow Insurance lauvärvi aluskreem - ostsin selle eelmise aasta aprillis ja see oli esimene praimer, mida üldse proovisin. Seda jätkus mulle igapäevase kasutamise korral enam kui aastaks. Absoluutselt super toode, mis hoidis igasuguse lauvärvi, ka kõige odavama, kenasti paigas ja säravana. Maksin selle eest umbes 11 eurot ja silmagi pilgutamata kulutaksin sama summa selle imelise toote peale uuesti :)


Time for another post of products I've used up recently!
Hair:
Matrix Amplify shampoo and conditioner - I love Matrix hair-care range and I loved these two, too. They keep my hair clean longer, they're moisturised and healthy. These products did not give my hair a lot of volume but it's just because my hair is soooo heavy you need a crane to lift them up :D Will definitely continue using Marix hair-care line :)
Matrix Clean Remix dry shampoo - it has a nice scent, does what it's supposed to do, gives even my heavy hair a bit of a lift and doesn't leave a sticky residue afterwards. Loved it and will repurchase again.

Face:
L'Oreal 3in1 Purifying Micellar Solution - I gave this product a rather poor review but decided to give it another try. I must say it managed to remove lighter makeup I wore during summer but I didn't see any other promised effect. Will not repurchase.
Garnier Miracle Skin Perfector bb cream - it was the first bb cream I ever tried. I first got the sample of it last summer and went straight to buy a full size product. I've used this bb cream for two summers and hasn't felt the need to replace it with anything else. It evens out my skin tone, moisturises and has SPF 15 in it. Perfect for me and would buy it again :)

Eyes:
L'Oreal False Lash Wings mascara - I loved it when I got it (review) and would already run to a nearest shop to repurchase it again if I didn't have two opened and 3 new tubes of other mascaras already. Needless to say I LOVED it!
Too Faced Shadow Insurance eyeshadow primer - it was a first primer I ever used. I bought it last year in April and it lasted me over a year. And I used it absolutely every single day. Very good value for money because it made even the cheapest eyeshadow long-lasting and vibrant. Would recommend it without any hesitation to anyone :)

3 comments: