Friday, July 5, 2013

Oriflame Refreshing Body Cream

Kurk on selline vili, mida võin julgelt üheks lemmikuks pidada. Hea niisama krõmpsutada, võileivale panna, viiluke silmadele laotada ja pole ka saladus, et "kurgised" parfüümid on ühed mu lemmikud. Kui kehtivas Oriflame'i kataloogis oli pilt isuäratavalt rohelisest kurgiviiludega kreemitopsist, teadsin, et pean selle saama.
Ma ei pidanud pettuma, 200 grammine tops on täis imehästi lõhnavat kreemi, mida oma koostiselt (kehale määrimise ajal) võiks lausa losjooniks nimetada. Imendub üliruttu ja jätab naha õrnalt lõhnama. Kui hästi see niisutab, saame teada kui olen kreemi veidi kauem kasutanud. Esmamulje on igarahes ülihea ja kuna tegemist on limiteeritud tootega, haun plaani vähemalt üks potsik veel tagavaraks osta. Saadaval on see kreem käesoleva kataloogi lõpuni ehk 13. juulini hinnaga 3,99 €. Go get it, ütlen ma teile :)


Since cucumber is one of my favourite veggies I couldn't resist to buy this yummy 200 gram jar of Oriflame Refreshing Body Cream. It smells amazing, is fast absorbing and leaves my skin lightly scented. First impressions are very very good and I guess I'll get myself a jar or two for backup. It retails at 3,99€ until the end of current catalogue on July 13th. If you're a fan of fresh "cucumbery" scents, I suggest you go and get yourself one :)

1 comment: