Tuesday, July 2, 2013

Go get them: Oriflame & WetnWild

Olen kahe viimase nädala jooksul soetanud väga soodsa hinnaga kaks täiesti suurepärast lauvärvi.
Esimene neist on Oriflame Velvet Blaze toonis Sand Shimmer ja teine wetnwild lauvärvitrio toonis E335 Silent Treatment.
wetnwild paleti soetasin Seppäläst veidi vähem kui 6 euroga. Koostiselt on lauvärvid mõnusalt sillerdavad, vägagi pigmenteeritud ja jätavad siidise tunde.
Kõige rohkem olen kasutanud eyelid tooni, mis püsib ühtmoodi hästi nii praimeriga kui ilma. Aluskreemi kasutades on toon muidugi sügavam ja erksam kuid seda on võimalik ka ilma täiesti edukalt kanda. 
See on ka lauvärv, mida kandes olen saanud päris palju komplimente.
Browbone toon on täpselt sobilik kulmu alla kandmiseks ja kuskil mujal ma seda veel proovinud ei olegi. 
Crease tooni puhul häirib mind veidi selle tumedus ja sädelevad osakesed lauvärvi sees. Seega seda tooni ma ise kindlasti vaatamata karbis olevale soovitusele koopajoonele ei kannaks.
Karbiga kaasas on ka aplikaator ja väike hari. Ma pole kumbagi proovinud aga ilmselt teevad need avariiolukorras oma töö ka kuidagimoodi ära :)
Kokkuvõtteks - tõeline leid! Värvivalik oli laialdane, müügis on ka 8 tooniga palette ja hind supersoodne nii hea kvaliteedi kohta. Soovitan väga soojalt need üle vaadata :)
Oriflame Velvet Blaze kreemlauvärv toonis Sand Shimmer on imeline pronksjas sädelev toon, mis toob eriti hästi esile sinised ja hallid silmad. Aplikaatoriga pealekandmine on lihtne ja mugav, hajutamiseks olen kasutanud nii pintslit kui sõrmi. Püsib kenasti terve päeva nii aluskreemiga kui ilma. Kusjuures, mina julgeksin seda kreemlauvärvi isegi veekindlaks nimetada, sest kui see on kenasti ära kuivanud, ei liigu see enam mitte kuhugi ja palja veega seda ka kõvasti hõõrudes eemaldada ei ole võimalik. Seega just suveks eriti sobilik :)
Hind olenevalt kampaaniast 5-8 eurot, seega jällegi imeline toode väga soodsa hinnaga.


Recently I bought and discovered two amazing and very affordable eyeshadows - Oriflame Velvet Blaze cream shadow in Sand Shimmer and wetnwild eyeshadow trio in E335 Silent Treatment.
I just looooooooooooove the taupey eyelid colour from the wetnwild palette, also the browbone colour is very nice. The only one I'm not a big fan of is the crease colour, it's too dark for my taste and has shiny flecks in it. These eyeshadows are highly pigmented and stay on very well both with or without a primer. For their very cheap price (I got them a bit under 6 €), I suggest you definitely go and check them out. The colour range is nice and they also have palettes with 8 shadows in them, too.
Oriflame Velvet Blaze cream shadow in Sand Shimmer is a gorgeous shimmery bronze. It's very easy to apply with it's applicator and blend the edges with your fingers. Once it sets, it's almost waterproof, you can't get it off with just water. So, it's especially suitable for summer :) This cream shadow also lasts all day both with or without a primer.
The price varies from 5-8 euros depending on the offer, so again, a wonderful product for a cheap price :)

3 comments:

  1. Ei ole aus, ma olen Silent Treatmenti ostmisest nii pikalt kõrvale hiilinud ja nüüd tunnen jälle, et PEAN selle ostma. Lihtsalt selleks, et sellega üks meigipostitus teha :D. Igapäevaselt kannan ju vähe meiki.

    ReplyDelete
  2. tegelikult näppisin ma ka ise neid lauvärve rohkem kui aasta aga hiljuti, ühel üksikul ja sombusel pühapäeval ma need täiesti spontaanselt poest kaasa haarasin ja wow! see ost läks kümnesse :)

    ReplyDelete