Tuesday, June 4, 2013

Empties #3

Time for another empties post.
Face
Garnier Simply Essentials 2in1 makeup remover - it removes makeup very quickly and easily but leaves a funny oily residue on my skin for a long time. Also, I got the feeling that it only cleansed my skin on the surface and instead of cleaning my pores, it clogged them. Not gonna repurchase!
Kiehl's Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser - since I used it only twice a week as a regular face-scrub, not daily as I should have, it didn't do much to my skin. So I actually can't review it properly. Might still try it on a daily basis and see what happens :)
Puhas Loodus cleansing milk with calendula - yes, it removed makeup but not easily enough. Also, it stung my eyes a bit. It was an emergency buy and I will not repurchase.
Eveline Moisturising Micellar Solution 3in1 - well, that was a huge disapointment. It just didn't do anything. Plus, it was for dry and sensitive skin, mine is combination. Luckily, it was cheap. As you can see, I have 3/4 left but won't even bother to use it up. 
Hair and body
Kiehl's Amino Acid shampoo and conditioner for all hair types - I loved the coconutty scent. The shampoo lathered up very well but left my hair squeaky and dry. I liked the conditioner more but still it was a bit hard to detangle my hair. Not gonna repurchase this haircare line.
Oriflame Nature Secrets anti-perspirant with mint&raspberry - love it! I've lost count how many of these I've used up. I've generally loved all Oriflame anti-perspirants, so will definitely repurchase.
Make-up
Revlon Colorburst gloss in 002 Crystal Lilac - I loved it and enjyed evertything about it - the colour, application and wear. The best!!!
Glossybox lipstick in Glossy Pink, Oriflame Pure Colour Floral lipstick in Soft Pink and Oriflame Pure Colour lipstick in Candy Pink - they were just old and lokked ugly. Would only not repurchase the Candy Pink one because I just didn't like the shade.
Lancome Teint Idole Ultra  - I've dedicated an entire blogpost to this ah-mazing foundation! Absolutely adore it!

This time I learned a really hard lesson - if you've found products that suit you, don't change them! Your skin and hair will appreciate it and you'll be a lot happier :)


Aeg on ritta laduda ja minema visata viimase paari kuu jooksul tühjaks saanud toodete potsikud.
Nägu
Garnier Simply Essentials 2in1 meigieemaldaja - ostsin selle peale seda kui Eesti blogimaastik oli täis ülikiitvaid arvustusi. Tuleb tõele au anda, see tõesti eemaldas meigi kergelt ja väga kiiresti, kuid jättis minu nahale üsna pikaks ajaks õlise kihi. Lisaks tundus mulle, et see puhastas naha vaid pealispinnalt ja poore see pigem ummistas kui puhastas. Enam ei osta.
Kiehl's Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser ehk igapäevane kooriv näopuhastaja - ma ei tunne vajadust oma nägu igapäevaselt koorivate osadega puhastada. Sestap kasutasin seda nagu tavalist näokoorijat 2 korda nädalas. Nii harva kasutamise järel ma paraku mingit efektiivset tulemust ei näinud kuid tunnistan, et ei kasutanud seda ka otstarbepäraselt. Võimalik, et millalgi proovin seda veel ja siis juba tihemini. Annan siis ka teada, kuidas mõjus :)
Puhas Loodus Rahustav puhastuspiim saialillega - see oli avariiost kuni mu tavapärane puhastaja postiga kohale jõudis. No ega selle kohta midagi väga head/halba öelda saa. Puhastab küll. Natuke ajas silmi kipitama ka. Ei midagi sellist, mille järele taas poodi ruttaksin.
Eveline Moisturising Micellar Solution 3in1 mitsellaarvesi - esiteks, see on mõeldud kuivale ja tundlikule nahale. Mul on normaalne/kombineeritud nahk. Teiseks, no see kohe üldse ei saanud meigi eemaldamisega korralikult hakkama. Tuli ikka kõvasti hõõruda ja hommikul olid ikka silmaalused mustad. Pettumus! Hea vähemalt, et odav oli :D
Keha ja juuksed
Kiehl's Amino Acid šampoon ja palsam - mõeldud kõikidele juuksetüüpidele. Šampoon vahutas hästi, pesi juuksed puhtaks kuid jättis need kuidagi kriuksuvaks ja raskesti kammitavaks. Palsam oli palju mõnusam kuid siiski ei tekitanud nii mõnusat ja kergesti lahtikammitavate juuste efekti kui mu lemmik Matrixi sari. Lõhn oli mõlemal tootel lihtsalt imeline, kergelt kookoseline kuid uuesti ma selle sarja juuksehooldust ei osta.
Oriflame Nature Secrets vaarika roll-on deodorant - järjekorras juba ma-ei-tea-mitmes. Hea lõhn, tööd teeb suurepäraselt, ei ärrita õrna nahka kaenla all. Kindlasti ostan veel! Üleüldse on minu proovitud Oriflame'i antiperspirandid kõik väga head.
Make-up
Revlon Colorburst huuleläige toonis 002 Crystal Lilac - kõikidest elu jooksul proovitud huuleläigetest on see mu lemmikuim! Toon, koostis, püsivus, lihtne pealekandmine - kõik on täiuslik!
Glossybox huulepulk toonis Glossy Pink, Oriflame Pure Colour Floral huulepulk toonis Soft Pink ja Oriflame Pure Colour huulepulk toonis Candy Pink - kõik need leiavad oma lõpu prügikastis, sest olid vanad ja neil polnud enam esinduslikku välimust. Soetaksin esimesed kaks kindlasti uuesti, Candy Pink'i enam mitte. Ma lihtsalt ei salli pärlmutriseid huulepulki :)
Lancome Teint Idole Ultra jumestuskreem - kõigi aegade kõige lemmikum jumestuskreem, millele pühendasin lausa eraldi postituse.

Selleks korraks kõik. Paarikuine erinevate ja uute toodete proovimine õpetas mulle üht - kui oled leidnud endale sobiva ilutoote, siis ära seda välja vaheta! Su nahk ja juuksed tänavad sind ning oled ise palju rõõmsam :)

2 comments:

  1. Kindlasti üks mu lemmikuid postitusi, mida lugeda/vaadata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tore :) aitäh! neid tuleb kindlasti veel, mul on kodus lademetes proovimist ootavaid potsikuid :)

      Delete