Friday, April 19, 2013

Huulepulgad taskus / Lipsticks on the go

Ma ei tea, kas ma olen ainus selline, kuid huulepulk on asi, milleta ma naljalt majast välja ei astu.
Seega on mul alati taskus ja autos mõned nö SOS huulepulgad, et vajadusel oma väljanägemist korrastada.
Kõik huulepulgad, millest nüüd räägin, on soetatud selle aastanumbri sees, mis tähendab, et olen neid kasutanud üsna mitu kuud, mis omakorda tähendab, et need lähevad ilmselt üsna pea veidikeseks peitu ja asenduvad millegi muuga.

Vasakul pildil ülemise rea kõige vasakpoolne on "autohuulepulk" Glossybox toonis Glossy Pink - matt vanaroosa, mida hoian igaks elujuhtumiks autos :)
Üleval keskel on minu hetke lemmik nii värvilt kui koostiselt - L'Oreal Caresse toonis 102 Mauve Cherie. See pulgake on mul samuti enamasti kas autos või taskus.
Üleval paremal on Lumene Smile Booster toonis 6 Cristal Rose - koostiselt kõva ja kuiv ning sisaldab sädelevaid osakesi. Kuna toon on väga armas roosa, siis leiab ka see pulgake tihtilugu end minu taskust.
Alumise rea vasakpoolne Maybelline Colorsensational huulepulk toonis 910 Shocking Coral ja Oriflame Lip Impact huulepulgapliiats toonis Striking Rose on need, mis mul igaks juhuks kotis kaasas on, sest iial ei tea, millal kogemata õhtul välja minema juhtud ;)
Viimasena mainin kogu komplektist huulepulga, mis mulle tegelikult eriti ei meeldi aga kuna olen selle üsna hiljuti soetanud, kasutan seda ikka, lootuses, et ehk hakkab meeldima. Tegemist Maybelline Color Whisper pulgaga toonis 310 Mad for Magenta.
Kas teie ka taskus või autos huulepulki hoiate?


These are the lipsticks I keep in my car or pockets most of the time. Since I usually wear very neutral makeup during the day, I can play with lipcolours :)
So, my on-the-go lipsticks are:
top from left to right Glossybox  lipstick in Glossy Pink, my current favourite L'Oreal Caresse in 102 Mauve Cherie and lovely pink Lumene Smile Booster lipstick in 6 Cristal Rose.
Bottom on the left is Maybelline Colorsensational in 910 Shocking Coral which I keep with me in case of accidental night-outs along with Oriflame Lip Impact crayon in
Striking Rose.
The least favourite of the bunch is my most recent purchase on bottom right - 
Maybelline Color Whisper in 310 Mad for Magenta.
Do you also keep your lipsticks in your pockets or car?

6 comments:

  1. Mul küll autot pole ja enne ma väga huulepulki ei kandnud, siis nüüd on minuga alati käekotis kaasas üks L'Oreal caresse huulepulki, hetkel koralli toonis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. L'Oreal Caresse'id on tõesti ülimõnusad :)

      Delete
  2. Mina olen Caresse'sid mitu korda poes katsetanud ja no ei jäänud rahule, ei värvitoonide valiku ega pealpüsivusega. Ei saa aru, miks neid hirmsasti kiidetakse:S

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma olen nüüd proovinud Maybelline'i Whispereid ja Revlon'i Lip Butter'eid ja ma pean ütlema, et L'Oreal Caresse on minu jaoks kõige meeldivama koostisega ja seda kandes mu huuled rõõmustavad :)
      aga eks see on jällegi see, et mõnele meeldib üks, teisele teine ja ÕNNEKS on kosmeetikat maailmas mustmiljon, igaüks leiab oma :)

      Delete
  3. replica bags from china replica hermes bags i3x40a0v10 replica bags online shopping india 7a replica bags meaning hop over to here b6a89z4v43 replica bags philippines More about the author r1y22w7u45 bag replica high quality replica bags in bangkok

    ReplyDelete