Sunday, February 3, 2013

Latest haul / Viimased ostud

I did some shopping this week and got myself some stuff which is listed above. The most stand-out product for me were Shiseido Eyelash Curlers that were in my wishlist for ages. Since my eyes are quite big, these fit them perfectly and don't hurt. Love them!
Maybelline Color Tattoos finally got in stock here and sinsce Tough As Taupe was also in my wishlist for ages I went to check it out. Unfortunately it didn't impress me at all and I got the Pomegranate one instead.
I also made my first online order from a local online store Siison. The delivery was superfast and their customer service was extremely nice so I definitely recommend this shop.
After all this shopping I felt I had enough for a while. I have so many beauty-stuff at home that even my grandchildren could use some of it, so I made a promise to myself not to buy any beauty-stuff in February.
Please cross your fingers for me to be able to keep this promise ;)
 

Mul on telefonis ülipikk nimekiri toodetest, mida tahan endale soetada :) Ideid asjadest, mida mul hirmsal kombel vaja on, saan teistest blogidest või YouTube'i videotest (väga rahakotikahjulik hobi) ;) 
Kõigepealt aga sai mu lemmik puhastuspiim otsa ning toidukaupu ostes haarasin Rimi letilt kaasa ka Puhta Looduse Rahvustava Puhastuspiima Saialillega (hind 2,55 €). See ei ole nii hea kui minu lemmik Oriflame'ilt aga kasutan seda siiski niikaua kuni ostan uuesti oma lemmiku. Kuna see on aga väga käepärases väikeses pakendis, siis seisma see kindlasti ei jää ja võtan ta väljasõitudele või trenni kaasa.
Teise näopuhastustoote ehk Eveline Moisturising Micellar Soultion 3in1 näovee haarasin kiiruga Kaubamajast, selle hind oli 3,40 €. Praegu toodet pildistades avastasin, et see on mõeldud tundlikule ja kuivale nahale. Minul on aga hoopiski kombineeritud nahk. Tegelikult otsin ma juba pikemat aega Bourjois Micellar Water'it aga tundub, et seda Eestis veel saada ei ole. Kahjuks see näovesi pole just kuigi tõhus meigi eemaldamisel ehk siis tuleb veidi vaeva näha.
Kaubamajast krabasin kaasa ka Maybelline Color Tattoo toonis 70 Metallic Pomegranate. See oli ainus värv, mis mulle muljet avaldas. Kuldne ja pronksjas on mul juba olemas ning pikalt minu wishlistis olnud Taupe ei jätnud mulle proovides üldse mingit muljet. Hind 7,50 €.
Samuti soetasin Anna Elisabethi postitusest ajendatuna endale Maybelline Color Sensational Vivid huulepulga toonis 910 Shocking Coral. Kui ma seda hämaras ja autos peale kandsin, ehmatasin korralikult, sest see tundus täiesti oranž. Kaubamajas olid nende huulepulkade testrid kuhugi jalutama läinud ja ma ei saanud poes neid swatchida. Päevavalguses on lugu hoopis teine ja tegemist kärtsu roosaga. Hind 10,20 €.
Veel soetasin Kaubamajast endale Shiseido Eyelash Curler ehk ripsmekoolutaja. Hind oli sellel krõbe, koos Partnerkaardi soodustusega 20,85 €. Kuna mul on üsna suured silmad, siis enamik koolutajaid jäävad mulle väikeseks ja teevad eriti silma väliskülje ripsmetele koolutades väga haiget. See koolutaja on piisavalt suur ja väga mugav kasutada. Arvan, et tegin hea investeeringu :)
Kuna Siison tegi jaanuari lõpus kampaania, kus koodi kasutades sai soetada allahinnatud tooteid veel 10% soodsamalt, kasutasin võimalust ja tellisin endale ühe t-särgi, mida pikalt piilunud olin. Särk on selline ja maksis koos soodustusega 14,81 €. Veel soetasin Siisonist JOIK'i Värskendava näomaski rohelise tee ja piparmündiga. Hind Siisoni kontoga (-5%) 4,85 €.
Siisonist tellisin esmakordselt, tegin tellimuse pärastlõunal ja hommikul kell 9 tuli sms, et mu pakk on automaadis. Ka klienditeenindus on neil super! Olen väga rahul oma esimese kogemusega selles netipoes.
Lisaks tegin Maarja kaudu e.l.f.-i tellimuse, mida nüüd pikisilmi ootan.
Kogu selle šoppamisega juhtus minuga aga hoopis kummaline lugu - mul tekkis üleküllastus!!! Seega andsin endale lubaduse, et veebruaris ma enam ühtegi ilutoodet ei soeta ja kasutan neid grandioosseid varusid, mida ma olen endale kokku ahnitsenud. 
Hoidke mulle pöialt, et ma ei murduks :)

7 comments:

  1. Huulepulk on küll väga ahvatlev :)
    Loodame, et meie pakk jõuab ruttu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. loodame jah :) siis on mul kergem ka oma lubadust pidada ja ehk ei kipu nii tihti kosmeetikalettide poole kiikama :)

      Delete
  2. Ma olin ka pettunud, kui avastasin, et enamikke selle huulepulga testreid lihtsalt polnud Kaubamajas :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. huvitav jah, kuhu need testrid kadusid?
      mul on üldse kaubamajaga viimasel ajal olnud selliseid kogemusi, mis sinna poodi enam väga ei kutsu... just Ilumaailmas... mõtlesin isegi, et peaks nende klienditeenindusega ühendust võtma :/

      Delete