Monday, February 4, 2013

Elisabeth Arden 8 Hour Skin Protectant

Täna räägin veidi lähemalt "kurikuulsast" Elisabeth Ardeni 8-tunni kreemist.
Soetasin selle endale ligi 2 aastat tagasi ning aastaringse igapäevase kasutamise järel on mul 50-grammises tuubis veel veidi alla veerandi alles. Nii kui see otsa saab, ruttan kohe poodi ja ostan uue, sest tegemist on absoluutselt asendamatu tootega.
Kreem lubab leevendada väiksemaid nahaärritusi, ketendamist, koorumist, seda võib kasutada väiksematel põletushaavadel, päikesepõletuse, tuulekahjustuse, kriimustuste ja lõhenenud huulte peal.
Ja tõesti tõsi see on, et see kreem teeb kõike seda, mida lubab.
Kreemi, mis on oranžikas/pruunikas geel tegelikult, võib peale kanda nii tihti kui vaja ja kuna see on väga rikkaliku koostisega, kulub seda väga väike kogus.
Põhiliselt kasutan ma seda kreemi huultel. Lõhenenud, külmakahjustusega, päikesepõletusega kipitavaid huuli leevendab see kreem sekunditega ning kui õhtul enne magamaminekut seda kreemi katkistele/kipitavatele huultele peale kanda, on hommikuks huuled täiesti terved. Maagiline toode! :)
Ma olen seda kasutanud ka külmakahjustustega kätel kui näiteks väljas on krõbe külm ja kindad on koju ununenud.
Ainus miinus, mille ma oskan välja tuua on originaalkreemi väga vänge lõhn ja maitse. Mul võttis sellega harjumine ikka tükk aega kuid nüüd suudan seda juba täiesti rahulikult taluda.
Õnneks on Elisabeth Arden välja tulnud ka lõhnatu variandiga sellest sarjast, samuti on võimalik saada huulepulga-kujulist lõhnatut ja värvitut huulepalsamit või toonitud huulepalsamit.
Järgmine kord ostan endale ilmselt selle kreemi lõhnatu variandi.
Hind on sellel üsna krõbe, olenevalt poest 15-20 euro kanti kuid soovitan jälgida erinevaid voucheri-poode, sest väga tihti olen näinud soodsaid pakkumisi sellele sarjale.
Kes veel pole seda kreemi proovinud, soovitan soojalt, tegemist on väga hästi tasuva investeeringuga! :)


I'm sure everybody in the world knows about Elisabeth Arden 8 Hour Skin Protectant cream. It is my holy grail product which I can't live without. I've had this cream in a 50g tube for almost two years and with using it every day all year round I still have less than a quarter left.
This cream soothes minor skin irritations, chapping, peeling or flaking. You can use it on minor burns, sunburn, windburn and on cracked lips and you can apply it as often as necessary.
I have also used it as a hand cream but mainly it's for my lips. Whenever my lips are cracked or they sting, I apply this cream and it works like magic with seconds.
The only thing I dislike about this cream is the smell and the taste which are very intense. Luckily Elisabeth Arden came out with the unscented version which I will probably purchase next.
If you haven't tried this amazing cream, I highly recommend, it is a very rewarding investment for your skin :)

No comments:

Post a Comment