Sunday, December 30, 2012

Christmas presents... / Jõulukingid...

 So, this year Christmas wasn't as festive for me as usual, I was very busy and my mood wasn't very christmassy. So when a courier called and brought me a surprise gift from my sister who lives abroad, it finally started to feel like holidays :)
You will see the list of all the goodies I recieved in a beautiful pale pink box above. I have tried the YSL Volume Effet Faux Cils mascara, which I liked, also Lancome Artliner which is the blackest of black liner I've ever seen. It has quite slim felt tip which makes the application rather easy. And the holy grail product from the box is Giorgio Armani Regenessence High Lift Eyes eyecream. I have used up a small sample of it and I saw good results after using it for only few days. I just love this product, it's magic!
I also got my first ever scented soywax candle by Estonian brand JOIK from Santa. It's called Apricot & freesia and is soft pink, so very feminine :)
What did you get for Christmas? If you're going to write about it, please leave a link to your post in comments :)


Sel aastal läks minust kogu jõulutuhin veidi mööda. Oli palju tegemist ja tuju polnud ka kõige parem. Kuid ma teen panuseid uuele aastale ning järgmised jõulud kavatsen ikka korralikult ette valmistada ning nautida :)
Kaks päeva enne jõule helistas mulle kuller ja teatas, et tal on mulle 2 pakki. Ühe paki sisu oli mulle teada kuid teine pakk, mille saatis mu välismaal elav õde....oooo... selle sisu oli lihtsalt taevalik!
Pakendatud imeilusasse kahvaturoosasse karpi, mis oli kinni seotud kauni kahvaturoosa paelaga :) Ta ikka oskab! Hüppasin pakki avades üles-alla nagu väike laps ja jõulutunne puges vägisi hinge :)

Niisiis, karbi sisu:
1. Lancome Poudre Majeure Excellence toonis 01 Translucide ehk läbipaistev presspuuder. Kasutada pole ma seda veel saanud kuid lõhn on sellel tõeliselt imeline.
2. YSL Volume Effet Faux Cils ripsmetušš toonis 1 ehk must. Ripsmetušš on hea, ripsmed on eraldatud, samas on juures tihedust. Püsib hästi peal ja selle mahasaamiseks soojast veest ei piisa :)
3. Lancome Artliner silmalainer toonis 01 Noir. See lainer on mustemast mustem ja pealekandmine õhema vildikaotsaga üsna mugav.
4. Lancome Genifique Youth Activating Concentrate ehk toode, mis hommikul ja õhtul enne oma tavalise näohoolduse pealekandmist lubab nahka noorendada. Ootan põnevusega :)
5. Valentino Valentina Eau de parfum tester. Tore on see, et testripudelikese otsas on metallist kuul, mis teeb pealekandmise palju mugavamaks. Lõhn veidi vängevõitu ja sobib kandmiseks õhtusel ajal.
6. Giorgio Armani Regenessence High Lift Eyes silmakreem. Ma armastan seda kreemi. Kasutasin enne väikest testrit ja ma tõesti nägin tulemusi juba pärast paaripäevast kasutamist. Maagiline!
7. Lisaks sain jõuluvanalt oma elu esimese JOIK Aprikoos & freesia küünla, mis on naiselikult õrnroosat värvi ja lõhnab lihtsalt imeliselt.
Mida sina kingiks said? Kui teed ka oma kinkidest ülevaate, ole hea ja jäta link kommentaaridesse :)

3 comments: