Tuesday, April 5, 2016

My go to eyeshadow palette - Collection Eyes Uncovered Nude

I have heard so many people praise this palette so when my sister came for a visit in January I asked her to bring me Eyes Uncovered Nude eyeshadow palette by Collection.

It's a small and simple cardboard box that has six eyeshadows and a double sided sponge applicator in it. The lightest shade White Chocolate and the darkest shade Espresso are matte and all the others have subtle shimmer in it.

As you can see from the swatches below these eyeshadows are not very highly pigmented which I was disappointed with after first application. But the more I used the palette the more I started to like the sheer coverage of eyeshadows. That being said I suggest using eyeshadow primer to insure the longevity and better colour payoff.

My most used shades are Chocolate Milk (third from right) which is a warmer brown and Brown Sugar (second shade from right) which is a light taupe. When I go away for few days it's the only palette I take with me and can get away with using Biscuit (third from left) as crease colour and Espresso in the outer V and instead of a liner.

I really like these subtle nude shades during daytime which can be easily transformed into the night look. Also these shades are suitable for every skin and eye colour.

Collection has six different Eyes Uncovered palettes available in Boots for only £3.99 HERE.



Collection on brand, mille peitepulka on kiidetud taevani ning üsna kohe pärast Eyes Uncovered palettide turule toomist hakkasin igalt poolt kuulma arvukaid kiidulaule. Nii palusingi UK-s elaval õel endale Collection Eyes Uncovered Nude paleti tuua. Viimase kahe kuu jooksul on see olnud pea ainus palett, mida kasutan :)

Lihtsas magnetiga sulguvas kartongist karbis on kuus neutraalses toonis lauvärvi, millest heledaim White Chocolate ja tumedaim Espresso on matid ning ülejäänud neljas sisaldub ka mõningal määral sädelust.

Nagu värvinäidistel näha ei ole need lauvärvid just väga tugeva pigmendiga, mis mind esialgu väga kurvastas. Kuid pärast mõnekordset kasutamist hakkasin seda lihtsat ja neutraalsetes toonides paletti lausa armastama ning lühematel väljasõitudel on see ainus, mille kaasa haaran.
Minu lemmikud toonid on soojem pruun Chocolate Milk (paremalt kolmas) ja külmem pruun Brown Sugar (paremalt teine toon). Tooni Biscuit (vasakult kolmas) saan edukalt kasutada koopajoonel ning kõige tumedamat Espressot välisnurgas või laineri asemel.

Hetkel ei ole ma leidnud veebipoodi, kust seda paletti Eestisse tellida saaks kuid kui kellelgi on sõpru/sugulasi, kes elavad UK-s, siis nende suurimast kosmeetikapoodide ketist Boots saab selle kätte vaid umbes 5 euroga. Kokku on neid palette 6 erinevas toonis ja neid saab uudistada SIIT.

6 comments:

  1. Bootsi kodulehelt saab ka Eestisse tellida:) Ma ise tellisin omale Smokey versiooni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milline suurepärane uudis! Muidugi mitte mu rahakotile :)

      Delete
  2. Mul ka see palett olemas, aga polegi väga kasutada jõudnud.:)Esmamulje on igatahes hea. Ja nagu eelkõneleja ütles, siis Boots saadab tõesti ka Eestisse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina soovisin endale just sellist väikest ja kompaktset paletti, mida hea kaasas kanda ning see on täitnud kõik minu ootused! Kasuta kindlasti julgemalt :)

      Delete
  3. replica bags high quality Visit This Link s3i23c4z79 replica bags and watches Read Full Article z7g07r0g47 replica louis vuitton replica bags london v8n97a4m95 replica bags philippines wholesale from this source q6p63t9b18 replica bags review

    ReplyDelete