Friday, July 25, 2014

Gifts and haul / Ostud ja kingid

I'm back from my holiday and it's time to show you stuff I've got in about a month...
You can clearly see I am developing a dry shampoo addiction :D
iHerb haul #3
I ordered some stuff from iHerb again. I got Queen Helene The Original Mint Julep Masque which I haven't had the chance to try yet. I got it for $3.84. It promises to help dry up acne pimples, rinse away blackheads and shrink enlarged pores. Will let you know how it goes. You can get it HERE.
I also got Sibu Beauty Sea Buckthorn Cleansing Face and Body Bar. I haven't tried that one also but I already like the scent of it :) It was on sale and I got it for $1.19. You can order it HERE. I also got Yummy Earth Organic Fruit Snacks that were so delicious that we finished them very quickly. These have a special price for a limited time, so if you're interested, get them HERE.
If you haven't ordered from iHerb before then using the code LWH786 you can save up to $10 on your first order :)
Stuff from Poland
I visited Poland and the lovely city of Gdansk in the end of June for work and had only 15 minutes for shopping. So, I got myself NYX Mega Shine Lip Gloss in #129 Beige. Unfortunately we don't have NYX in my country :( It's not sticky, smells like cherries but doesn't last a long time. The shade is lovely and I find myself reaching for it very often when I need a quick fix :)
And then I got two dry shampoos - Schwarzkopf Schauma Cotton Fresh Dry Shampoo and Dove Refresh+Care Dry Shampoo.
The Schauma one works very well but leaves a lot of white residue on my hair that's quite hard to brush out. That's why I use it at night before going to bed and wake up with hair looking fresh and volumized. The Dove dry shampoo is also very good - gives a lot of volume and keeps my hair looking clean. Plus it has a lovely floral scent. Both of them were very affordable, too :)
Random buys
I ordered some stuff from our local web shop Levelzone and got myself Batiste Dry Shampoo XXL Volume. Seems that I can't go without it anymore. Plus they have a sale until the end of July and I got it for a very nice price :)
Rexona Invisible Pure 48h anti-perspirant is a very good and efficient product and since there's 0% alcohol in it, it doesn't irritate my armpits. Plus it's very affordable.
Lirene Last Minute BodyBB fluid is my most recent buy and I'm loving it. It's body make-up balm which I have for fair complexion. It instantly makes my skin look tanned and hydrated. Love, love, love it!
Isadora makes a Brush Cleanser now and since I desperately needed to clean my brushes I decided to try it out. Since I got it only yesterday, I haven't used it yet but will let you know either here or on my Instagram page. 150ml costs 6.25€.
Gifts
I got two things from my sister - Sleek Blush BY3 in #369 Pink Lemonade. Very pigmented and nice colours that last all day and blend easily. The palette has 3 shades in it - 2 powder and 1 cream blusher. Kerastase Initialiste Advanced Scalp and Hair Concentrate comes very handy in hot weather to pamper my scalp and hair :)
Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum I was lucky enough to win in a giveaway held by lovely blogger Stella from Stellarium. This was just perfect timing because my own bottle got finished just few days ago. I couldn't be happier :)
Thank you for reading :)
Puhkuse tipphetk on möödas ning aeg tagasi blogilainele tulla :)
Olen viimase kuu jooksul päris palju tooteid kokku ahnitsenud. Kui neid pildistamise jaoks ritta ladusin, tõdesin, et vist peaks jälle paariks kuuks meigitoodete ostmisele pausi tegema :D
iHerb tellimus #3
Tellisin jälle iHerbist tooteid, mida pole varem kasutanud - Queen Helene The Original Mint Julep Masque näomaski sain  $3.84 eest. Ma pole seda veel proovinud kuid tahan kindlasti teada, kas see aitab kuivatada aknelisi punne, puhastada komedoonidest ja ahendada poore nagu pakendil kirjas. Tellida saab seda SIIT.
Sibu Beauty Sea Buckthorn Cleansing Face and Body Bar näoseep oli eripakkumises ja sain selle hinnaga $1.19. Ka seda toodet pole ma veel proovida jõudnud aga lõhn on sellel küll väga mõnus. Tellida saab SIIT. Veel tellisin Yummy Earth Organic Fruit Snacks kummikomme, mis olid niiii maitsvad, et pakk on ammuilma tühjaks söödud. Osta saab neid SIIT erihinnaga :)
Kui sa pole veel iHerb netipoest tellinud, siis kasutades koodi LWH786 saad soodustust kuni $10 oma esimeselt ostult :)
Ostud Poolast
Käisin juuni lõpus tööasjus Poolas, Gdanskis ning mul jäi umbes 15 minutit šoppamiseks. Krabasin kiirelt NYX Mega Shine Lip Gloss huuleläike toonis #129 Beige. See ei kleepu, lõhnab kirsiselt ja selle toon on tagasihoidlikult kena . Paraku aga ei püsi see kuigi kaua peal. Ostsin selle umbes 9 euro eest.
Ostsin ka kaks kuivšampooni - Schwarzkopf Schauma Cotton Fresh Dry Shampoo ja Dove Refresh+Care Dry Shampoo.
Schauma šampoon teeb oma tööd hästi kuid sellest jääb päris kangekaelne valge kiht juustele, mida on üsna raske välja kammida. Sestap kasutan seda õhtul ja hommikul ärgates on juuksed puhtad ja kohevad. Maksis umbes 3 eurot. Dove šampoon on samuti väga hea - tekitab koheselt puhtemate juuste efekti ja annab palju kohevust. Lisaks lõhnab väga mõnusalt. Hind oli sel umbes 5-6 eurot.
Erinevad ostud
Levelzone veebipoe sooduka ajal tellisin endale Batiste Dry Shampoo XXL Volume. Tundub, et selleta ma enam elada ei suuda ja ka soodne hind ajendas ostma. Hetkel on nende e-poes ka soodukas käimas, nii et soovitan uurima minna :)
Rexona Invisible Pure 48h anti-perspirant on väga tõhus ja kuna selles pole alkoholi, ei ärrita see ka mu nahka. Hind oli alla 2 euro.
Lirene Last Minute BodyBB fluid on mu hiljutine leid ja ma lihtsalt armastan seda toodet. Tegemist on nn keha meigiga - kreem annab nahale ilusa jume ja niisutab hästi. Minu oma on mõeldud heledale nahale ja valikus on ka medium tooni kreem. Mina ostsin selle Selverist 9,50 euro eest kuid Prismas nägin seda pea kolm eurot soodamalt. Lirene tooteid saab tellida ka MG Beauty e-post, kus hetkel on paljudele Lirene toodetele soodukas.
Isadora Brush Cleanser pintslipuhastaja ostsin seetõttu, et kiiresti oli vaja ja Kaubamajja MACi letti pole mahti olnud minna. Ma pole seda veel kasutanud aga kohe kui ära proovin, annan teada, kuidas töötab kas siin blogis või mu Instagrami lehel. 150ml maksab Ideaalkosmeetikas 6.25€.
Kingid
Õelt sain kingiks Sleek Blush BY3 toonis #369 Pink Lemonade. Paletis on 2 puuder- ja 1 kreemjas põsepuna. Toonid on väga ilusad, kestavad kaua ja on hästi pigmenteeritud. Sleek on üleüldse üks väga hea bränd, milles ma seni pole pettuma pidanud. Kerastase Initialiste Advanced Scalp and Hair Concentrate on sellise päikese ja kuumaga väga vajalik, et oma peanahk ja juuksed korras hoida:)
Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum võitsin ma armsa Stella Stellariumi blogist. Ajastus oli lihtsalt suurepärane, sest üleeile piserdasin oma Gioiast viimased piisad välja :)
Aitäh, et jaksasid lõpuni lugeda :)


4 comments:

  1. Palun räägi sellest Lirene Last Minute BodyBB fluid'ist natuke rohkem. Millega üldse tegu on, kas isepruunistava ihupiimaga? Milline jume jääb? Kulub lihtsalt maha? Jääb laiguline? Vaatasin seda vilksamisi Selveris, kuid ei saanud täpselt aru, misasi see on, et kas nagu BB kreem näole, et teed hommikul meigi ja õhtul pesed maha, et äkki hakkab kuuma ilmaga laiali valguma vms :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tegemist on nahatooni ühtlustava kreemiga, mis annab veidi ka isepruunistava kreemi efekti. nahk muutub koheselt peale pealekandmist vähemalt tooni võtta tumedamaks ja on hästi niisutatud. minul ei ole see laigulisena jäänud, ka kuivab see põhimõtteliselt koheselt, seega pole ka riideid määrinud. selle saab õhtul lihtsalt maha pesta ja hommikul uuesti peale kanda. kui maha ei pese, siis on ka järgmine päev keha jumekam. kas see linu määrib, ei oska öelda, sest minu linad on tumedat värvi :) tegemist olekski justkui jumestuskreemiga kehale, et kiirelt ilusam ja ühtlasem nahatoon tekitada....
      ma ei tea, kas ma suutsin piisavalt selgitada :) kui sul on veel küsimusi, küsi julgelt :)
      minu jaoks on tegemist selle suve tõelise hitt-tootega, sest ma ei päevita ja kasutan alati kas isepruunistajaid või nüüd siis seda BB kreemi :)

      Delete
  2. See Lirene Last Minut Body BB on minu wishlistis. Õigemini poenimekirjas, et kohe kui poodi lähen, selle endale ostan. Tore, et Sulle parfüüm meeldis, siis läks ikka õigesse kohta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aitäh, Stella! Gioia mitte lihtsalt ei meeldi mulle vaid ma lausa armastan seda :)
      kui sulle Prisma tee peale jääb, soovitan BodyBB sealt kaasa haarata, 3€ hinnavahe võrreldes Selveriga on üsna märkimisväärne. kuigi ma ostan seda kreemi kindlasti ka täishinnaga uuesti :) ongi kiusatus ka tumedam toon ära proovida :D

      Delete