Tuesday, March 11, 2014

Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24h

Veebruari viimastel päevadel kasutasin ära Ideaalkosmeetika ilupoes pakkumise, kus kõik Maybelline'i tooted olid 25% soodsamad.
Kuna ma varem pole geel-lainereid proovinud ja uudishimu oli suur, siis just selle toote ma ainsana kampaanialt koju tõin.
Pakis on väike klaaspotsik koos täiesti kasutamiskõlbuliku pintsliga, millega küll imepeent lainerijoont pole minul õnnestunud luua kuid sellegipoolest on pintsel päris hea.
Kui palju potsikus toodet on, ei suuda ma leida ei pakendilt ega internetist aga arvestades kui imevähe seda toodet kulub, jätkub seda ilmselt väga pikaks ajaks :)
Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner on minul toonis 01 Intense Black.
Kaasapandud pintsliga on väga mugav ja kiire lainerit peale kanda, toon on tõesti sügavalt must ja jääb kergelt läikiva efektiga. Kui lainer on ära kuivanud, ei liigu see terve päeva jooksul enam mitte kuhugi.
Kokkuvõtteks, väge lihtne kasutada ning tulemus on väga ilus!
Originaalis on selle hind 10-11 € aga märtsis on Ideaalkosmeetikas taas soodukad, seega soovitan soojalt pakkumisi kaema minna ;)

I've never used gel eyeliners in a pot before and have been wanting to try them out for quite some time. So when we had -25% off of all Maybelline products in February, I went and got this Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner in 01 Intense Black.
It comes in a small glass jar accompanied by a rather decent eyeliner brush. I haven't managed to create a thin line with this brush but nevertheless I can assure you it's pretty good.
The liner is intensely black, it's very easy to use and it lasts all day without fading or smudging.
I am really impressed and will happily use this cute little jar up :)

7 comments: