Monday, January 27, 2014

Nädala Meik #2 / Makeup of the Week #2

Jätkame uue sarjaga ning kohe-kohe on teie ees alanud nädala vägagi roosad valikud :)
***
Enne aga peatun põgusalt eelmise nädala muljetel:
sarja avaloo pettumuse valmistasid Avon Glimmerstick silmapliiats toonis Cosmic Brown… oli kuidagi kõva ja hajutamine ka raske, kasutasin seda vaid ühel päeval. 
Samuti ei suutnud ma nädalaga armuda paljukiidetud Collection Lasting Perfection Ultimate Wear Concealer peitekreemi. Mitte, et see oleks olnud ülimalt halb vaid et see lihtsalt ei suuda vajalikul määral mu tumesiniseid silmaaluseid peita.
Eelmise nädala hitt oli aga Bobbi Brown Rich Chocolate Eye Palette lauvärvipalett - olen mattide lauvärvidega palju suuremaks sõbraks saanud ja see palett on nii mitmekesine, et igaks päevaks jätkus erinevaks meigiks materjali :)
***
Nüüd aga uue nädala valikud:
kõigepealt loomulikult Urban Decay Naked3 lauvärvipalett - ma olen sellega veel nii vähe mängida saanud, et ei jätkunud kannatust kauem oodata :D Peab ikka kõik toonid ära proovima :)
Silmadel proovin veel ka Oriflame Smooth Definer silmapliiatsit toonis Grey ja Oriflame Very Me Night Fever silmapliiatsit toonis Silver Glow.
Peitekreemina läheb käiku Maybelline Dream Mousse Concealer toonis 04 Rose Beige.
Põsepunaks saab Yves Saint Laurent Blush Variation toonis 2 ning särapuudriks Lancome Blush Subtil toonis 001 Highlighting Rose.
Huultele krabasin oma Muji sahtlitest lausa neli toodet:
Sleek Pout Polish toonis 962 Frosting, Bellaoggi huulepulgapliiatsi toonis 03 Candy Pink, Clarins Colour Quench huulepalsami toonis 17 ja Manhattan Soft Mat Lipcream mati huuleläike toonis 56K.
***
Kas tahaksid mõnest tootest ka põhjalikumat arvustust lugeda?


Before I talk about my very pink picks for the week, let's see what I thought about the items I chose for last week:
my biggest disappointments were Avon Glimmerstick eyeliner in Cosmic Brown - it was just so hard on the eyes and hard to blend so I ended up using it only once. Also, the Collection Lasting Perfection Ultimate Wear Concealer still didn't impress me and didn't cover my dark blue under-eye area that well :( I will continue using it but yeah… not worth the hype IMHO.
The hit of the week was Bobbi Brown Rich Chocolate Eye Palette  - I became quite skilled with matte eyeshadows and the palette is very versatile. Definitely worth checking out if you prefer matte shadows ;)
***
Now on to this week's picks:
first of all, of course the Urban Decay Naked3 eyeshadow palette - I haven't had the opportunity to play around enough with it yet, so let's start this week :)
As eyeliners I'll try Oriflame Smooth Definer in Grey and Oriflame Very Me Night Fever in Silver Glow.
As a concealer I'll try Maybelline Dream Mousse Concealer in 04 Rose Beige.
One of my most favourite blushers (and well used, as you can see ;) ) is Yves Saint Laurent Blush Variation in shade 2 and as a highlighter I'll use Lancome Blush Subtil in 001 Highlighting Rose.
For the lips I grabbed four items from my Muji storage box:
Sleek Pout Polish in 962 Frosting, Bellaoggi lipstick pencil in 03 Candy Pink, Clarins Colour Quench Lip Balm 17 and Manhattan Soft Mat Lipcream in 56K.
***
Would you like to read more in-depth reviews of any of the products? :)

pic from here

13 comments:

  1. Kust see UD palett pärit on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selle tõi sõbranna minu tellimusel UKst kui aastavahetusel seal viibis :)

      Delete
  2. Oleks huvitav jälgida pilte meikidest. :)

    ReplyDelete
  3. Sooviks ka pilte näha meigist :)

    rubyblogi.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liina ja Kelly S… jah, olen ka ise mõelnud, et FOTD postitused oleks huvitav jälgida kuid seni on see jäänud tehniliste vahendite (korralik peegelkaamera ja fotograaf) ja oskuste taha. Tahaks ju ikkagi postitada pilte, millega häbisse ei jää :D

      Delete
  4. Sooviks Bellaoggi huulepulgapliiatsist kommentaari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Võtan plaani ja arvustus tuleb õige pea! :)

      Delete