Friday, October 4, 2013

Ilu Sõnum 2013 ostud / haul

Võitsin imearmsa Stella kingiloosist pääsme messile Ilu Sõnum 2013 ning ühtlasi kaasnes sellega ka kingitus Annemarie Börlindilt.
Plaanisin küll messi külastada homme kuid kuna selline tore võimalus avanes, tegin kiire tunnise külaskäigu hoopis täna :)
Võrreldes eelmise aastaga on minu arvates sel aastal huvitavamad müüjad ning kui mul oleks olnud rohkem aega, oleksin kindlasti oma rahakotti veelgi rohkem kergendanud :)
Biotrendi messiboksist sain kätte oma kingituse, mis oli pakendatud imeilusasse valgesse karpi ning sisaldas endal Börlindi aprikoosi velvet kreemi, mis on ka kergelt tooniv; Tautropfeni Bretagne'i kehageeli ja Börlindi armsat vanaroosat huuleläiget. Olen väga rahul! Aitäh teile, Stella ja armas Biotrendi tiim :)
Samast boksist ostsin endale ka nahahoolduskomplekti, sest näonahk on mul hirmus kehvas olukorras.
Börlindi esindajaga konsulteerides valisime välja Dado Sens sarja PurDerm puhastuskreemi, sügavpuhastava tooniku ning efekt kreemi. Kõik need kokku maksid vaid 30 eurot. Minu ootused on igatahes kõrgel ning loodan, et mu nahk saab taas klaariks.
Veel soetasin 5 euroga White Glo valgendava hambapasta kohvi- ja teejoojatele, mille pakis sisaldub lisaks hambaharjale ja -pastale ka veel hambaniit ning -tikud.
Beautypro boksist sain viimase Seche Vite kiirkuivatava pealislaki uskumatute 3,50 euro eest!
Olen oma külastuse ja ostudega väga rahul ning soovitan sel korral kindlasti messi külastada!


I visited the annual beauty and fashion fair Ilu Sõnum 2013 today.
I won the free ticket to the fair from lovely Stella's blog which also included a gift from Annemarie Börlind.
The goodie bag I received had Börlind's Apricot Velvet Cream, Tautropfen Bretagne body gel and Börlind's lip gloss in it. Awesome!
Since my skin is in a very bad shape, I got myself some stuff from Annemarie Börlind Dado Sens range - I got creamy cleanser, deep cleansing tonic and normalizing cream all for only 30 euros.
I also bought White Glo whitening toothpaste for coffee & tea drinkers for 5 euros and my holy grail top coat from Seche Vite for only 3,50 euros.
In my opinion this year's fair is much better than last year and if you haven't already visited it, I strongly suggest you do because you'll get amazing offers there!

3 comments:

  1. Oeh, ma olen nüüd veel rohkem põnevil homse pärast! :) Minu esimene suurem ilumess, olen piirdunud eelnevatel aastatel ainult Tartu omadega. Loodan, et Beautypro täiendab enda varusid ning ma homme selle pealislaki sealt leian, suurepärane hind. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma usun, et Beautypro inimesed ikka on varunud piisava koguse lakke, et keegi ilma ei jääks! edukat ostlemist sulle homme :)

      Delete
    2. Loodan ka seda, suured tänud. :)

      Delete