Saturday, October 5, 2013

Empties #5

Võtsin oktoobri alguses vastu päris mitu otsust, mis on seotud käesoleva postituse pealkirjaga - 
1. ostan ainult vajalikke tooteid, mida mul kodus varudes pole, sest mu kodu näeb juba tõesti välja nagu ilutoodete ladu ja see on hakanud mind veidike häirima :)
2. valin iga kuu alguses välja tooted, mida kuu jooksul püüan tilgatumaks kasutada, sest olen oma raha nende alla magama pannud ja kasutamiseks need ju soetatud said :)
3. teen empties postitusi iga kuu lõppedes, et tühjad potsikud mu väikeses kodus ruumi ei võtaks ja korralagedust ei tekitaks
4. jagan sõbrannadele või viskan minema asjad, mis mulle ei sobi või mida ma pole pikka aega või üldse kasutanud.

Niisiis - viimasest tühjade potsikute postitusest on möödas umbes kuu ja ette on näidata päris mitu ärakasutatud toodet.
Oriflame Activelle Pure Care 24h anti-perspirant - viimase pea kahe aasta jooksul olen ma kasutanud vaid Oriflame'i antiperspirante ja olen iga proovitud tootega rahule jäänud. Teeb, mis vaja ja ei ärrita õrna nahka. Hind sõltuvalt kampaaniast 2-4 eurot. Soetaksin sama roll-on'i kindlasti veel :)
MAC Brush Cleanser - väga tõhus abimees meigipintslite puhastamiseks. Koguse, kvaliteedi ja hinna suhe on vägagi paigas ning uus pudel toodet ka juba olemas. Maksab umbes 10-11 eurot.
Batiste Big & Bouncy XXL Volume kuivšampoon - ostes sattusin sellest täielikku vaimustusse. Tekitab puhaste juuste välimuse ja annab väga palju kohevust. Ainus miinus on see, et juuksed muutuvad veidike kleepuvaks kuid siiski on see minu jaoks üsna asendamatu toode. Hind umbes 6 eurot.
Rich Pure Luxury Intense Moisture šampoon - selle sain eelmisel aastal Glamboxist. See potsik pole veel päris otsas aga kuna see šampoon mulle kohe üldse ei meeldi ja minu juustele see mitte midagi juurde ei anna, siis lendab see hea meelega prügikasti :)
Ardell Brow Sculpting Gel kulmugeel - täiesti mõttetu toode! Siiski kasutasin seda järjepidevalt päris pikalt kuni lõpuks närv üles ütles ja ostsin asemele asjalikuma toote. Hind oli minu mäletamist mööda umbes 5 eurot, mida soovitan pigem kulutada hoopis šokolaadile ;)


It's been about a month since my last empties post and I'm trying to do these post in the end of each month and be more determined to use up products I've spent my hard-earned money on :)
So, here are the products I've used up during september -
Oriflame Activelle Pure Care 24h anti-perspirant - I have used only Oriflame's anti-perspirants for about last two years and have loved all of them, including this one. Cheap and effective, will definitely repurchase :)
MAC Brush Cleanser - it's very efficient. The amount and quality of this product for the price is very good! Already have a new bottle :)
Batiste Big & Bouncy XXL Volume dry shampoo - when I got it, I was in awe and still am. It makes your hair look fresh and really gives XXL volume. The only thing I'm not so fond of is that it leaves a bit of sticky residue but still I would and already have repurchased a new bottle!
Rich Pure Luxury Intense Moisture shampoo - I absolutely hated it :D It did nothing for my hair and though it's not finished, I'm going to toss it and will never repurchase :)
Ardell Brow Sculpting Gel - yet another disappointment that just didn't do what it's supposed to. I patiently continued using it until I finally bought a decent brow gel and can now happily put this yucky product in the bin :)

5 comments:

  1. Selle Batiste kuivshampooni proovin kindlasti järgi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. proovi kindlasti, seda julgen küll soovitada :)

      Delete
  2. Ma soovitaks Batiste variantidest seda "orginaal" kuivšampooni proovida. Jätab ka juuksed kenasti kohevaks ja puhtaks, aga minumeelest pole mul kunagi kleepuvaks jätnud. :) Ma muidugi ka üliharva kasutan, mõni kord kuus. Ehk siis ekstreemsetel juhtudel, kui viimasel minutil on selline olukord tekkinud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma polegi originaali proovinud. ostsin lisaks uuele XXL kuivšampoonile veel ka Fresh variandi ja sellega tuleb küll maru ettevaatlik olla. kui liiga palju pihustada, siis ei saa seda valget ollust tükk aega juustest välja kammitud :)

      Delete