Thursday, September 26, 2013

Glow Make-Up Iluõhtu 13/9/13

Hetkel kui mu postkasti ilmus teade järjekordsest Glow Make-Up stuudio Iluõhtust, registreerisin end koheselt ja jäin 13ndat kuupäeva kandvat reedet väga ootama :)
Iluõhtul "Läheneva sügise maagia" räägiti meile selle sügise trendidest, näidati, kuidas teha kerget sügisest meiki sobitades julgeid toone igapäevasesse ellu ning ühtlasi saime põhjalikud teadmised, kuidas peale kanda väga tumedat huulepulka ning kuidas tagada see, et ilusad veinipunased/ploomilillad huuled ka pikalt kaunina püsiksid.
Veel saime kiirkursuse Beauty Blenderi kasutamise kohta, mida sai Iluõhtult soetada minu mäletamist mööda vist lausa 15% soodsamalt.
 Registreerimisel tuli tasuda osavõtutasu 10 eurot, mis jäi Iluõhtult soetatud toodete ettemaksuks.
Mina ostsin endale Make Up For Ever Lip Line Perfector'i. Tegemist on läbipaistva vahaga, mis tekitab nähtamatu barjääri huulepulgale, et see ei saaks laiali valguda. Koos soodustuse ja osavõtutasu ettemaksuga läks see väike võlur mulle maksma vaid 7 eurot.
Üritus kestis enam kui kaks tundi. Meeleolu oli mõnus, meid kostitati erineva hea-paremaga, soovijatele tehti ka kerge meik ning jagati personaalselt näpunäiteid.
Kui sa pole end veel Glow Make-Up uudiskirja saajaks registreerinud, siis soovitan seda kohe teha siin. Sa kindlasti ei kahetse :)


This is a post about a Beauty Night held by a local make-up studio called Glow Make-Up.
We were introduced to the autumn make-up trends and shown how to integrate bold colours into everyday make-up :)

2 comments:

  1. Olen listis ja tulevad mullegi need iluõhtute teated, paar korda olen isegi kaalunud registreerimist, aga vajab planeerimist kui Tartust tulla. :)

    ReplyDelete
  2. uurisin Glow Make-Up'ist järele ja kuna soovijaid on palju, siis nad püüavad tulevikus teha 1-2 Iluõhtut ka Tartus. hetkel on need toimunud vaid Tallinnas seetõttu, et nii Lana kui Ksenia graafikud on väga tihedad aga just nemad on need, kes neid õhtuid läbi viivad :)
    Tallinna kaunitaridele on aga rõõmustav uudis see, et Iluõhtuid hakkab toimuma järjest rohkem ja tihemini :) jeeeeeee!

    ReplyDelete