Friday, August 30, 2013

Make Up Store - Monty

Ma teen igal kevadel ja sügisel oma meigis väikese sorteerimise ning vahetan talvised toonid kevadel suvisemate vastu ja sügisel suvised toonid jällegi talvisemate vastu. Pärast seda kui olin nii paljudes blogides näinud ohtralt MUS tooteid, meenus, et minulgi on ju umbes aasta või veidi rohkem tagasi soetatud Make Up Store'i Microshadow lauvärv toonis Monty, mis satub mulle rohkem näppu just sügistalvisel perioodil.
Nii ma siis esmaspäeval ta oma sahtlitest välja otsisin ja annan ülevaate sellest imeilusast lauvärvist, millega mul on armastuse-vihkamise suhe :D
Minu blogi pikaajalistele jälgijatele pole mingiks uudiseks see, et minu kõige lemmikum lauvärvi toon on taupe ehk emakeeli midagi pruuni ja halli vahepealset. Mul on taupe toonidest, ma pakun, nii 5-7 variatsiooni. Kui ma enam kui aasta tagasi ühel sombusel sügisõhtul Tallinna Pärnu mnt MUS poodi sisse astusin, tuli kõikidest nendest sadadest läbikatsutud toonidest minuga koju kaasa just Monty.
See lauvärv on väga kauapüsiv, seda nii aluskreemi kasutades kui ilma ning vaid sooja veega pole seda kindlasti võimalik maha pesta. Püsib kaunis terve päev, ei kogune kortsudesse ja ka toon on jumalikult kaunis ja kumav. All pildil oleval swatch'il paistab see veidi heledam kui ta tegelikult minu laugudele jääb. Absoluutselt sobiv värv saladusliku suitsusilma tegemiseks ;)
Põhjus, miks ma seda lauvärvi oma lemmikuks pidada ei saa, on see, et seda on maru raske hajutada. Pean silmas just "äärte" hajutamist. Ausaltöeldes väsis mul käsi lausa ära :D Just see on põhjuseks, miks ma haaran pigem mõne teise hallikaspruuni lauvärvi järele.
Siiski on Montyl minu meigiarsenalis kindel koht ja vaatamata meie väikestele erimeelsustele, oleme siiski head sõbrad ;)


I use to do a little change each spring and autumn in my makeup and so I digged Make Up Store Microshadow eyeshadow in Monty out of my drawers on Monday.
My favourite eyeshadow shade is taupe, so it was no surprise I chose this beauty out of all the adorable shades in our local MUS store. But I must admit I have somewhat love and hate relationship with this one :D
It is very long-lasting and looks perfect both with or without using a primer. Also you can't wash it off with just warm water. It stays put all day long, doesn't crease and the shade of it is absolutely magnificent!!! It actually looks a lot darker on my eyes than it looks on the swatch.
What I don't like about this eyeshadow is that it's so hard to blend, especially around the edges. My hands get really tired doing that :D
Having said all that, Monty has a special place in my makeup collection and whenever I want to create a mysterious smoky eye, I reach for this beauty :)

2 comments:

  1. Soovitan enne lauvärvi pealekandmist katta silmalaud jumestuskreemiga, siis puudriga ning alles seejärel alustada värvi lisamise ja hajutamisega. Usun, et sedasi talitades saad soovitud tulemuse senisest kergema vaevaga. NB! Kindlasti on abiks ka õige pintsli kasutamine. Make Up Store valikust soovitan pintslit nr. 109, mille hinnaks 9.60€.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aitäh soovituse eest :)
      proovin järgi ja annan teada, kas toimis :)

      Delete