Wednesday, July 31, 2013

MAC Paint Pot

Kui mu Too Faced Shadow Insurance lauvärvi aluskreem pärast aastast igapäevast kasutamist otsa sai, kraamisin oma varude hulgast välja järgmise toote, mida muuhulgas ka primer'ina kasutada saab - 
MAC Paint Pot toonis Soft Ochre.
Raskes tugevast klaasist potsikus peitub 5 grammi toodet, mida minu arvates jagub kindlasti igapäevase kasutamise korral aastaks kui mitte kauemaks, sest seda kulub imevähe.
Tegemist on kreemlauvärviga, mida sobib kanda nii individuaalselt kui lauvärvi aluskreemina.
Soft Ochre sobib minu nahatooniga väga hästi ning olles kollaka alatooniga, katab see ideaalselt laugude punetuse. Peale kannan seda kreemlauvärvi sõrmega ning selle hajutamine on ülilihtne. 
Oma laugudel eelistan ma alati kanda veidike tumedamat tooni, seega nahavärvi Soft Ochre'it üksinda kohtab mu laugudel haruharva. Kui ma aga tahan no makeup päeval oma silmad särama lüüa ja pilgu äratada, aitab õhuke kiht MACi kreemlauvärvi mind alati.
Aluskreemina toimib Paint Pot samuti suurepäraselt - katab punetuse, lihtne hajutada, ei kogune kortsukestesse, püsib varahommikust hilisõhtuni veatult ning muudab pealekantava lauvärvi säravaks ja kauapüsivaks.
Eestis on paint pot'i müügihind 20 euro ringis, mis võib esialgu tunduda hirmus suure investeeringuna kuid ma kinnitan, et seda lauvärvi/primer'it jätkub kindlasti aastaks ning kui seda aluskreemina kasutada, toimib ka kõige odavam lauvärv sellel veatult.
:)


When my last eyeshadow primer was finished, I opened up my drawer and picked out another product which I know can also be used as a primer - MAC Paint Pot in Soft Ochre.
Actually it's a cream shadow and although the shade suits my skintone perfectly, I love to use a bit darker colours on my eyelids, so this paint pot works as a primer to me.
It covers well, is easy to blend, doesn't crease, doesn't fade and makes even the cheapest eyeshadows stay put all day.
The product comes in a sturdy grass jar that contains 5 grams of cream. I bet that this will last me a year if not more because you really need the tiniest amount if used as a primer. Here, it costs around 20 euros but to me it's worth the money for such a versatile and high-quality product.
:)

3 comments: