Thursday, June 13, 2013

Esmamulje - JOIK - first impressions

Suddenly all my face cleansers got empty and I decided to try something natural and very different from what I'm used to. I ordered some products from a local natural cosmetics brand called JOIK.
My first impressions are very good. I especially love the eye make-up remover, you only need 3 drops of oil to quickly and efficiently remove all of the heavy make-up.
At first I was quite dissapointed that these products come in very small bottles (50ml and 100ml) but I see now that you need only the tinyest amount :)
Seems that JOIK got itself a new fan ;)
 

Eelmisel nädalal tegin oma esimese suurema näohooldusvahendite ostu Eesti looduskosmeetika brändilt JOIK.
Kuna mul olid enam-vähem kõik näohooldustooted otsa saanud ja suurem osa neist ei olnud ka kiiduväärt, otsustasin, et seekord proovin midagi kodumaist, looduslikku ja koostiselt hoopis erinevat.
Olen umbes nädal aega vahelduva eduga kasutanud kõiki tellitud tooteid ja esmased muljed on järgmised:
Sügavpuhastav näoõli - tuleb 100ml plastikust pudelis koos käsnaga. Alguses oli kuidagi pentsik endale õli näole määrida kuid olen selle toiminguga juba üsna ära harjunud. Ma ei tea, kas ma nii hirmsasti tahan juba häid tulemusi näha või see on tõesti juba sügavpuhastavalt toiminud, sest mustpead on tõesti vähemmärgatavad. Lõhnab ka õrnalt ja mõnusalt. Rohkem infot saab lugeda siit.
Õrn silmameigi eemaldaja - tuleb 50ml plastikpudelis. See on ülimalt tõhus meigieemaldaja. Piisab kolmest õlitilgast ja mõlemad tugevalt meigitud silmad saavad puhtaks. See vist on hetkel kogu komplektist minu kõige lemmikum toode, mida kulub ka üsna vähe :) Rohkem infot saab lugeda siit.
Toniseeriv näovesi astelpajuõli ja aaloega - tuleb samuti 100ml plastikpudelis. Toodet tuleb enne kasutamist tugevalt raputada, et vedelikud omavahel seguneksid. Lõhnab väga astelpajuselt ja värskendab nägu. Eriti õnnelik on mu kael kui olen seda toonikuga puhastanud, ma kohe tunnen, kuidas nahk hingab :) Rohkem infot saab lugeda siit.
Siidine huuleläige - korallroosa  - see oli täielik emotsiooniost, peale seda kui olin blogist Puhas Ilu lugenud selle kohta kiitvat arvustust. See on tõesti niisutav ja mõnus hügieeniline huulepulk kuid minu üsnagi tugeva pigmendiga huuli see küll ei tooni. Sellest pole tegelikult hullu, head ja käepärast hügieenilist läheb nagunii koguaeg vaja ja kindlasti ma selle ka lõpuni ära kasutan. Toote kohta saab rohkem infot lugeda siit.
Tegin oma ostud Joiki kodulehelt esmaspäeva hilisõhtul ja juba kolmapäeva hommikul tuli sms, et pakk on kohal. Väga kiire ja mugav!
Kui ma alguses karbi avasin ja neid üsna pisikesi pudeleid nägin, siis hetkeks isegi pettusin. Samas nüüd, olles neid tooteid kasutanud veidi enam kui nädala, näen, et kuigi kogus pudelis on väike, on tegemist üsnagi tõhusate toodetega, mida korraga kulub hästi vähe.
Kokkuvõtteks - esmamulje on väga hea ja ehk on JOIK leidnud minu näol endale uue austaja ;)

2 comments:

  1. Oi kui kahju, et Sulle see huulepalsam-huuleläige väga pigmenti ei andnud. Mul endal on väga hele nahk ja ka heleda tooniga huuled, võibolla see on tõepoolest see, millele ma varasemalt ei pööranud tähelepanu, et toode huultel ikkagi erinevalt jääb.

    Aga tore, et mõned lemmikud ikkagi teiste toodete seast juurde leidsid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ega enne ei teagi kui pole järele proovinud :)
      seni pole veel ühtegi ostu kahetsenud ja kasutan rõõmuga JOIKi hooldusvahendeid edasi

      Delete