Monday, April 22, 2013

L'Oreal 3 in 1 Micellar Solution

Eelmisel nädalal soetasin Selverist L'Oreali uudistoote 3 in 1 Purifying Micellar Solution näovee.
Ütlen kohe, et olen reklaami ohver ja kuna toode oli tutvumishinnaga, ehk maksis alla 5 euro, krabasin selle kohe korvi. Üheks põhjuseks kindlasti ka see, et L'Oreali kosmeetika meeldib mulle üldiselt väga.
L'Oreal kirjeldab toodet oma kodulehel järgmiselt:
Kõrge efektiivsuse ja mikropeene koostisega nahka puhastav vesi. Eemaldab koheselt kogu meigi ning ebapuhtused nahka ärritamata.
Õrn ja efektiivne 3-ühes toime annab tulemuseks värske, siidise ja sileda naha:
1. Eemaldab meigi
2. Puhastab poorid ning eemaldab ebapuhtuse
3.  Niisutab ja rahustab

Sobilik näole, silmadele ja huultele.

Ausaltöeldes olen ma selles tootes enam kui pettunud. Meigi mahavõtmisega see mitsellaarvesi küll hakkama ei saa, ei koheselt ega ka pika hõõrumise järel. Kusjuures, ma pesen kõigepealt suurema osa meigist pesugeeliga maha. Kas see toode teisi lubatud toimeid pikaajalise kasutamise järel täidab, ma ei oska öelda, sest olen seda kasutanud vaid umbes nädala.
Ainus, milleks minu arvates see näovesi kõlbab, on hommikul näo värskendamine ja puhastamine öösel kogunenud rasust jm. Sellega saab see näovesi küll hakkama ja nägu on puhas, värske ja niisutatud.
Ei ole rahul ja ei soovita osta, isegi sooduskampaania ajal :(


There's a big campaign for L'Oreal 3 in 1 Purifying Micellar Solution here at the moment, so I got myself a bottle of it on sale.
It promises to dissolve make-up, unclog pores and remove impurities, tone and soothe skin.
Well, it doesn't. It does not remove makeup or it will but only after you've rubbed your eyes and face for minutes. I don't know about unclogging pores and removing impurities part because I've used it about a week only. It's only good to clean and refresh your face in the morning to remove oils but for nothing else, for that it's perfect.
To say that I'm dissapointed is an understatement, not going to repurchase :(

8 comments:

  1. Raske uskuda, et see nii kasutu on :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. eks mul endal ka üsna kurb olemine...
      ma jätkan selle kasutamist ja vaatan, kas see puhastab poore jms ja kirjutan uuesti kui oma arvamust muudan.
      hetkel olen küll pettunud aga võib-olla on asi hoopis selles, et ma kasutan kõiksugu meiki näos hoidvaid primer'eid jne

      Delete
  2. Ka mina poetasin selle ostukorvi, sest hind oli soodne. Pean samuti ütlema, et see ei saa meigi eemaldamisega hakkama. Igapäevaselt kasutan ainult puudrit ja ripsmetušši, puudri eemaldamisega saab hakkama kuid ripsmetušši eemaldamisega mitte. Kusjuures ma ei kasuta veekindlat ripsmetušši. Olen pettunud, sest reklaam oli paljulubav.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tundub, et see siiski ei saagi meigieemaldusega hakkama järelikult :(

      Delete
  3. Kusjuures minu jaoks töötab see väga hästi, eemaldas ka ripmetušši (jonnakamate ripsmekatega pole veel proovinud). Jätab nahule hästi hea ja puhta tunde - ei jäta nahka kiskuma. Meeldib see, et pole alkoholi ja hea kotti pista ja saab vajadusel näo üle tõmmata (selle jaoks oleks muidugi poole väiksem pudel parem).

    ReplyDelete
    Replies
    1. eks kosmeetikaga ongi nii, et mõnele sobib, teisele jälle mitte :) aga mul hea meel, et selgus, et see mitsellaarvesi ei ole siiski universaalselt halb vaid lihtsalt ei sobi minule :)

      Delete
  4. Jään vist truuks L'oreali tavalisele meigieemaldajale:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma olen ka nüüd mitmete-mitmete toodete proovimise järel saanud aru, et kui leiad enda nahale sobiva vahendi, ei maksa seda nii kergekäeliselt vahetada :)

      Delete