Monday, March 11, 2013

Kiehl's avamisüritus Tallinna Kaubamajas

Eelmisel neljapäeval, s.o. 7. märtsil toimus Tallinna Kaubamaja Ilumaailmas Ameerika kosmeetikafirma Kiehl's avamisüritus.
Jõudsin kohe alguseks, kella 17ks kohale, sisenemisel pakuti külalistele klaas vahuveini, kaetud oli rikkalik laud, mängis muusika ja melu oli suur. Rüselesin seal veidi ja siis otsustasin teha teistes osakondades väikese tiiru.
Kui kella 6 paiku tagasi tulin, oli suurem mass inimesi läinud ja sain konsultandi abiga lähemalt uurida, mida see bränd endast kujutab.
Selleks, et sulle sobivaim toode välja valida, teeb konsultant kohapeal nahatesti ja oskab siis soovitada, millist toodet proovida. Midagi kohe ostma ei pea, konsultant annab hea meelega kaasa testreid, et toote sobivust kodus rahulikult proovida.
Kaks toodet jäid mind kummitama :) - Actively Correcting & Beautyfying BB Cream ja nende parüüm Musk, mille retsept pärinevat 1920ndatest aastatest.
BB kreemi testri sain koju kaasa ja proovin seda kindlasti.
Parfüüm Musk on väga tummine ja tugev parfüüm, millegipärast tekib mul seda lõhna tundes silme ette pilt suitsusest öölokaalist :) Tegemist siis unisex lõhnaga, mis sobib nii meestele kui naistele.
Iga avamisürituse külaline sai kaasa koti tootenäidistega, minu kotis oli neid kokku 16!!!!
Lisaks sai loosiratast keerates võita ühe täissuuruses toote ning minule naeratas õnn peavõidu näol - 
1-liitrine Creme de Corps kehakreem :)
Olen enam kui kindel, et külastan Kiehl'si letti üsna pea, sest juba sel nädalal pidid saabuma ka viimased tooted, mida avamisel veel saada polnud :)


American cosmetics brand Kiehl's is finally in Estonia. Last thursday they held an opening event and all guests got themselves a goodie-bag full of samples :)
I will definitely go back to Kiehl's counter some time pretty soon :)

3 comments:

  1. oo.. palju õnne võidu puhul! Kindlasti lähen Tallinnas viibides ka nende poodi uudistama! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. see oli tõesti suurepärane loosiõnn :) ja parim on see, et seda kreemi tohib ka lastele peale määrida, seega ma oma väikese preiliga saan sellest ülisuurest kogusest kindlasti jagu :)

      Delete