Saturday, February 2, 2013

Empties #1

Inspireerituna teiste ilublogijate postitustest, olen ka ise viimase kuu või veidi rohkema jooksul kõrvale pannud tühjaks saanud ilutoodete topsikuid.
Kuna see on minu esimene selletaoline postitus, siis lisasin siia ka mõned tooted, mis ei ole küll tühjaks saanud vaid on lihtsalt seisma jäänud ja seetõttu säilivusaja ületanud.
Hea meel on selle üle, et sain jälle veidi rohkem ruumi ning ka selle üle, et vaatamata suurele soovile ühe uusi ja uusi asju osta, olen andnud endale lubaduse ära kasutada need tooted, mis mul kodus on, enne kui midagi uut asemele ostan (või no vähemalt teoorias on see hea plaan olnud ;) )

Alustades tagumisest reast vasakult paremale:
1) Fa Naturals & Soft Lemongrass & Olive Milk Shower Cream - täiesti tavaline dušigeel, mis mitte millegi poolest eriline polnud, seega ootasin pikisilmi, mil see otsa saab.
2) Oriflame Essentials Gentle 3 in 1 Cleanser - minu kõige lemmikum näopuhastuspiim. Mul on seda toodet olnud 3-4 tükki ja ma tulen selle puhastuspiima juurde alati tagasi.
3) Clinique Makeup Brush Cleanser - minu esimene pintslipuhastaja, mis oli kallis aga mitte just kuigi hea. Ka selle toote lõppemist ootasin pikisilmi, et saaks proovida mõnd alternatiivi.
4) Lumene Natural Code Dig Deeper Pore Clearing Daily Scrub - ma ei kasutanud seda koorijat igapäevaselt ning minu arvates on see ka veidi liiga tõhus igapäevaseks kasutamiseks. Ehk siis et kui lähed veidi hoogu, võid koorivate osakestega oma näonahale haiget teha. Ja ilmselt kuna ma ei kasutanud seda igapäevaselt, siis ei puhastanud ta mu näonahka ka piisavalt korralikult. Kokkuvõttes ei olnud see halb toode kuid mu uudishimu erinevaid asju proovida takistab seda uuesti ostmast.
5) Oriflame Studio Artist Concealer toonis Light - üsna viisakas peitekreem, mida kasutasin pikka aega. Seisma jäi sellepärast, et liiga palju huvitavaid asju tuli peale ja nii selle säilivusaeg ka läbi sai.
6) Oriflame Urban Shield Foundation toonis Natural Ivory - kerge kuni keskmise katvusega jumestuskreem, mida kasutasin samuti päris pikalt kuni tekkis liialt uusi proovimistväärivaid tooteid. Samuti ületas säilivusaja ning seetõttu suunan selle prügikasti.
7) Oriflame Nature Secrets Mint&Raspberry anti-perspirant - minu lemmik!! See on viies või kuues järjest ning uus juba soetatud ning kasutuses.
8) Bourjois Healthy Mix Foundation toonis 52 Vanilla - päris mõnus kerge kuni keskmise katvusega jumestuskreem. Olen seda kasutanud alates oktoobri lõpust igapäevaselt. See jumestuskreem sobib neile, kel ei ole näonahaga erilisi probleeme. Täiesti korralik toode kuid kuna mul on nimekirjas mitu jumestuskreemi, mida proovida tahan, siis kohe uut ostma ei torma. Boonuseks ka see, et kogu kasutusaja jooksul ei tekkinud mul ühtegi punnikest ega muud nahaärritust.
9) Ripsmetuššid, mis mulle ei sobinud/muljet avaldanud/meeldinud vasakult paremale - Avon Supershock Max, Oriflame Wonder Lash Mascara (see on tegelikult päris hea ja kõigist siinnimetatutest peajagu üle), Maybelline Colossal Volum' Express Smoky Eyes, Rimmel Extra Wow Lash Building Mascara ja Maybelline XXL Volume&Longitude Micro-Fibre Mascara.


These are the products I've used up in the last month or a little bit longer (see list above). The only stand-out products that I would repurchase are both from Oriflame - Mint&Raspberry anti-perspirant and Essentials Gentle 3 in 1 Cleanser. The Bourjois Healthy Mix foundation was nice but since there is so much to try, I'm not going to repurchase. From all the mascaras the one I enjoyed the most was yet again the Oriflame one, the others just didn't do anything for me.

2 comments:

  1. Kõik kiidavad Bourjois Healthy Mix jumestuskreemi - peab vist ikka järgi proovima.

    ReplyDelete
  2. kindlasti proovi kui sa ei aja just taga matistavat ja täielikku katvust pakkuvat jumestuskreemi. minu arvates sobib see just igapäevaseks kasutamiseks, et nahatooni ühtlustada. räägitakse, et on võimalik mitu kihti peale kandes tekitada ka täiskatvus aga mul pole kombeks mitut kihti peale mökerdada, siis võtan pigem muu jumestuskreemi :)

    ReplyDelete