Thursday, January 31, 2013

Тоника tooniv palsam / coloring conditioner

Eelmise aasta lõpus ostsin Miuu postitusest ajendatuna endale Tonika tooniva palsami toonis 4.0 Šokolaad. Maksis see Prismas minu mäletamist mööda alla 3 euro.
Palsam kantakse niisketele puhastele juustele, olenevalt sellest kui intensiivset tooni soovid, tuleb palsamit peas hoida 10-30 minutit. Ühest pudelist jätkub 1-2 korraks, olenevalt juuste pikkusest ja kui on soov üle pea juukseid värvida. Kuna mina toonin vaid väljakasvanud juuksejuuri, jätkub mul sellest pudelist ilmselt 3-4 korraks.
Esimest korda kasutasin palsamit hommikul, peale juuste pesemist ja enne tööle minemist. Sestap hoidsin palsamit juustel vaid 10-12 minutit. Palsamil on väga meeldiv lõhn, koostiselt on see parajalt tihke, seega ei valgu laiali ega tilgu ja seda on ülimugav kasutada.
Pärast 10-minutilist peashoidmist olid mu juuksejuured küll paar tooni tumedamad kuid siiski mitte piisavalt toonitud. Värv kestab umbes 3 nädalat.
Eile õhtul otsustasin veel kord proovida ja hoidsin palsamit peas umbes 40 minutit.
Ja tulemus on väga hea. Juuksejuurte ja värvitud juuste üleminek pole küll 100% sujuv, sest toonid on erinevad, kuid väljanägemine on oluliselt parem. Seega olen väga rahul ja juuste värvimine on nüüdsest oluliselt lihtsam. Seda just seetõttu, et pole vaja mitme postikuga mässata, segada ja mökerdada, vaid pigistan palsami otse pudelist juuksejuurtele, määrin värvi laiali ja lähen teen veidi aega muid toimetusi.
Väga lihtne, kiire, mugav ja hinna-kvaliteedi suhe on suurepärane!
Julgen soovitada :)

 This is a purchase from the end of last year. Tonika is a colouring conditioner for your hair. I have it in shade 4.0 Chocolate. Depending on the desired colour intensity you have to keep it on your hair for 10-30 minutes. You apply it straight from the tube, so no need to mess with all the mixing of different stuff.
First time I used it, I had it in my hair for about 10 minutes. My roots got about two shades darker but still not enough. Yesterday I tried it again and kept the conditioner in my hair (I dye only my roots) for about 40 minutes and I am very pleased with the result. Colouring hair with this conditioner is so quick and easy, plus you get amazing results for the value (which is less than 3 €).
Highly recommend :)

6 comments:

  1. Vott kui tore, et sullegi see meeldib :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaaa, vahva on uusi häid tooteid avastada :)

      Delete
  2. Miuu on veel kedagi nakatanud tooniva palsamiarmastusega :D. Mina kah fännan seda nüüd!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa, lugesin su postitust ja pildid olid ka vägecvad, väga ilusti toonis su juukseid :)

      Delete
  3. Oskad sa ka öelda, kas see kuivatab juukseid ? Või üleüldse, kas kahjustab ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jah, minu arvates veidi kuivatab, vähemalt kohe peale värvimist.
      esimesel korral kui sellega juukseid toonisin, siis ei käinud kamm nii kergelt juustest läbi...
      kui teisel korral värvisin, siis peale värvi kasutasin ka oma tavalist värvitud juustele mõeldud Matrix palsamit ja oli hoopis teine tera.
      seega, kohe peale värvimist tundsin küll, et juuksed tahavad lisaniisutust aga hiljem enam mitte :) mingeid muid suuri kahjustusi ma oma juustel ka ei täheldanud.

      Delete